Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shanttttttttttt

NIE NO TO JEST REWELACJA!!!!

Polecane posty

Gość Shanttttttttttt

hej, trafiłam na pewną stronę, zarejestrowałam się i dostałam za rejestrację 5000 pkt na wstępie - tzn. jeśli zarejestrujesz się w Happy Double Hour - czyli szczęśliwej podwójnej godzinie (codziennie od 11-13). No i potem zbiera się punkty - za codzienne zalogowanie 150 pkt. A za 7000 pkt jest do wymienienia komorka z klapką - Samsung. Więc wyobraźcie sobie, że zbierałam to 2 tygodnie - i będę miała phonaaa bo jak policzycie 150 pkt x 14 dni daje 2100 pkt czyli 5000 za rejestracje + 2 tygodnie codziennego odwiedzenia strony jeden raz w dniu i mamy telefon jestem oszczana jak niektórzy idą do sklepu i kupują telefon :):)

Gość callendario
yhy a swistak siedzi i zawija

Gość wiatek
chce sie zalogowac i nie moge

Gość Shanttttttttttt
BO TRZEBA MIEC PRZEGLADARKE MOZILLE ALBO GOOGLE CHROME

Gość wwo_
krakowianka --- dobry tekst:) ale swoja drogą tez mam tam konto:)

Gość callendario
no nie dodałaś, że trzeba polecać żeby dostawać punkty. Heh tak jak właśnie ty dałaś tu likna. Wszyscy którzy sie zalogują przez niego nabiją ci punkty. I chyba nie przeczytałaś do konca co tam piszą. Telefon w 2 tygodnie heh dobre sobie. Takim sposobem kazdy by siedzial i nabijał. Ale naiwnych nie brakuje

Gość Shanttttttttttt
moze Ty nie doczytałeś, wszystkie informacje masz jak się zarejestrujesz downie.. teraz masz tylko str głowną... no i oczywiście, ze za polecenie nowego użytkownika ma się punkty, nie jestem idiotką by temu zaprzeczać

Gość nie wierzcie jej
idiotko nie wkręcaj, punkty dają za polecanie jeśli macie duzo znajomych to wpiszcie poprostu gifton.pl nie dajcie jej nabic punktow

Gość Shanttttttttttt
nie wierzcie jej --- hehe a Ty występujesz często na forach pod tym nickiem -- znam cię juz, zawsze próbujesz mi przeszkodzic, a ja wiem dalczego - kiedyś miałyśmy już starcie --- zapomniałaś? jesteś zastępcą admina strony - i jeśli ktoś wejdzie po prostu na gifton.pl -- nie z mojego linka --- to portal dostaje za taką rejestrację 13 gr od użytkownika - i dzieki temu potem pełno ma reklam od google i sie trzepie siano co nie? haha --- ma Cię!! to raczej jej nie wierzcie..

Gość wwo_
ja tesh mam tam konto i na poczatku myslałem ze to sciema..

Gość nie wierzcie jej
chyba jesteś głupia,w temacie nick wpisałam pierwszy raz i co myslisz ze swoimi zalosnymi argumentami zbuntujesz cale forum?;) gdybyś chciała zauwazyc to każdy ma cie w dupie. i niby podaj mi link w którym tak pisze. bo jakos nigdzie tego nie widze !!!

Gość nie wierzcie jej
hahah nie no niezle ile jeszcze sie bedziesz reklamowac pod roznymi nickami ze to inne osoby?:)

Gość Shanttttttttttt
łatwiej się wykręcać co nie? nikt nie musi sięzmojego linka rejestrować, ale nie rejestrujcie się w takim razie też z samego giftona, bo niestety dajecie 13 groszy łosiom pokroju tej pani wyżej..... no a teraz to nie mam jak Ci dać linka, myslisz ,ze nie mam co robić tylko tak jak Ty dodawać do ulubionych topic na kafe i śledzic gocały dzień... nie mam tych linkó gdzie to pisałam, ale powinnaś pamiętać takie fora jak samosia, interia.pl czy O2... jak znajde , to zrobie zrzut ekranu i dam do wglądu... zobaczymy jaka fanfaranfa jesteś

Gość znudzilas sie nia
zrzut mi nie jest potrzebny, masz czas zeby rozpowszechniać to daj linka, przeciez to dla ciebie takie proste:) w historii jest wiec wejdź i w pare sekund wszystko masz ;) żenada. Twój topik w ulubionych ? haha wystarczy miec otwarte okienko pani wszystko wiedzaca ;) jesteś żałosna. te Twoje "argumenty" i obrona przed wydaniem sie kłamstw mnie smieszą:D i nie tylko mnie

Gość znudzilas sie nia
no i co, kolejna naciągaczka ;]

Gość Shanttttttttttt
ja kłamię? juz 5 dni na mnie poluje idiotka

Gość spierddalaj naciagaczko
takich jak ty jest na peczki, wez sie do normalnej pracy a nie spamuj pierrdol zeby za 3 lata yebania dostac nagrode rzeczowa :O

Gość to co, nikt nie moze miec taki
takiego nicka? daj link a nie zrzut ''cwaniaro '' :) zresztą, ja mam to gdzies widać nie tylko ja tak mysle i pierwsze słysze zebym nie mogla uzyc jakiegos slowa <lol2>.

Gość no patrzcie
marny fotomontaz uciekł:D

Gość no patrzcie
łyso ci palancico?:D