Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęśliwszy facet

Odkąd dałem sobie spokój z dziewczynami jestem szczęśliwym człowiekiem

Polecane posty

Gość Podejrzewam, że
degustibusnondisputandum - pozory, gra ... jakby się zamknął, to tutaj by tych majaczeń nie wypisywał ...

Gość degustibusnondisputandum
hm... ciekawy przypadek...

Gość Podejrzewam, że
Szczęśliwszy facet - Ty chyba nie wiesz, jak się przedstawia sprawę w punktach ... Nic tam sensownego nie było ... :O

Gość Szczęśliwszy facet
Werterem mogłem być kilka lat temu, stosunkowo jeszcze niedawno, gdy myślałem o miłości do kobiety (mówiąc niemęsko "wzdychałem") i gdybym ostatecznie odebrał sobie życie. Choć moje samobójstwo może polegać na tym, że przestało mi na innych kobietach zależeć. -> Szukanie dziury w całym: za mądre na mój rozum jest to co napisałaś/napisałeś :P

Gość Szczęśliwszy facet
-> Podejrzewam, że: zastanawia mnie dlaczego ciągniesz tak ewidentnie bezcelową dla Ciebie dyskusję.

Gość Podejrzewam, że
Ktoś musi Ci uświadomić, że majaczysz ...

Gość degustibusnondisputandum
Mogłabym zapytać, z ciekawości, ile masz lat...?

Gość Szczęśliwszy facet
Znając podszywy, z miejsca uprzedzę że to nie podszyw. Kto zresztą widzi mój styl wypowiedzi, powinien się domyślić. Ogłaszam, że nie interesują mnie kobiety jako obiekt miłosny, nie wiem co w przypadku "obiektów seksualnych" (w tej sprawie deklaracji nie złożyłem). Wszystkie kobiety proszę o przyjęcie, że jestem absolutnie bezwartościowym facetem, bo żaden inny z Was by nie zrezygnował. Naprawdę, proszę o przyjęcie tego jako prawdy, być może nawet dogmatu. Szkoda Waszego czasu na udowadnianie mi i dociekanie przyczyn mojego zachowania. Wy przecież i tak wszystko już wiecie :-)

Gość Podejrzewam, że
Raczej niewiele wnioskuje po wpisach ...

Gość Podejrzewam, że
Ale po co uświadamiasz nas, że jesteś bezwartościowy? Skąd przypuszczenie, że ktoś może Cię uznać za wartościowego? :O

Gość do szczesliwszego...
dlaczego nie mozesz byc z ta jedyna kobieta?

Gość Szczęśliwszy facet
Jestem młody. Nie pamiętam ile lat miał ten Werter, bo tą książkę sobie w liceum odpuściłem :P Ale myślę że gdzieś w jego wieku. Może nawet młodszy :P :classic_cool:

Gość Edi0027
Poczekamy aż znowu się zakochasz mój drogi. Wtedy pogadamy...:)

Gość Podejrzewam, że
Orłem z polskiego to Ty nie jesteś, prawda? Zdania są tak pisane, że trzeba je czytać wielokrotnie.... aby w ogóle się domyśleć do czego zmierzasz ...

Gość Szczęśliwszy facet
Bo tak jak ja nie interesuję się bezwartościowymi kobietami, tak Wy nie powinnyście prowadzić dyskusji z bezwartościowym facetem. Jest chyba tyle innych rzeczy do zrobienia, prawda? (Zaznaczam: nie interesuję się bezwartościowymi kobietami w sensie związku. Rozmowę z nimi traktuję jako coś zwyczajnego, jak rozmowę z kumplem)

Gość Podejrzewam, że
Widzisz, a trzeba było czytać ... analfabetyzm to naprawdę masakra ...

Gość Podejrzewam, że
Skąd przypuszczenie, że my traktujemy cię inaczej? Wchodzisz na damskie forum i pytasz dlaczego kobiety z tobą rozmawiają i dlaczego uznawają cię za wartościowego? Leczysz się?

-> Szukanie dziury w całym: za mądre na mój rozum jest to co napisałeś :p Jeszcze raz: "1. Starając się o dziewczyny / kobiety, dochodzę do wniosku, że większość z nich nie ma absolutnie nic, co na dłuższą metę by mnie przyciągało. " To coś, nazwane niczym nie jest tym czymś bez czego chciałbyś żyć i pomimo akceptacji braku tego czegoś jako stanu naturalnego niedługo dojdziesz do zadziwiającego wniosku, że... niby nic a to tak wiele. Po pewnym czasie dostrzeżesz pustkę, którą wypełnić może jedynie kochana i kochająca kobieta, a formy zastępcze (włącznie z supersatysfakcjonującym życiem zawodowym, realizacją marzeń, podróżami, gronem przyjaciół, itd.) Mało subtelni mówią na to: - Potwór nie potwór, byle... :)

Gość Szczęśliwszy facet
Jestem orłem z polskiego, tym zarabian na życie. Nie jako nauczyciel / wykładowca. Nie mogę z nią być bo to już nieaktualny temat. A wtedy nie mogłem z nią być bo to by dla niej nic dobrego nie oznaczało :classic_cool:

Gość Podejrzewam, że
I po co kłamiesz? Przecież nawet nie wiesz gdzie postawić przecinek ... Nie potrafisz napisać zdania ... Takich kitów nikomu nie wciśniesz ...

Gość Szczęśliwszy facet
Gdybym stosował Twoją retorykę, odesłałbym Cię teraz do definicji słowa analfabetyzm. To, co masz na myśli (rzekome trudności ze zrozumieniem mojego stylu wypowiedzi), ma inną fachową nazwę. Ale musiałabyś czytać, żeby być w ogóle świadomą istnienia takiego terminu :P

Gość Inka Dzisiaj
Skoro ja nie potrzebuje odbijac sie w oczach mężczyzny, aby czuć sie dobrze, tak samo Autor nie potrzebuje kobiety, aby byc szczęsliwym. I ja Go roumiem, powiem wiecej - popieram....wyznaję taka sama zasadę. Pomijam oczywiście wszystkie inne aspekty relacji damsko-meskich. Pozdrawiam.

Gość Szczęśliwszy facet
Nie kłamię. Stawiam przecinki w miejscach, w których uznaję to za stosowne. Ja nie muszę dokładnie znać zasad interpuncji, ważne że korektorzy je znają. Naprawdę zarabiam posługiwaniem się językiem i naprawdę jestem orłem z polskiego :classic_cool:

Gość Inka Dzisiaj
Składnia zdania, interpunkcja, przekaz myslowy na najwyższym poziomie. Tyle to negującej i czepliwej.

Gość Podejrzewam, że
Szczęśliwszy facet - wierz mi, nie oszukasz nikogo! Czytam dużo ... Cierpienia młodego wertera także ... Chcesz powiedzieć, że Twoja polszczyzna jest na wyższym poziomie, niż literatura piękna?

Gość Szczęśliwszy facet
->Szukanie dziury w całym: Może tak, a może nie. Przekonam się w przyszłości :p

Gość Podejrzewam, że
Inka Dzisiaj - jakieś dowody?

Gość Inka Dzisiaj
Ja do wody zawsze;) Nawet w ubraniu:)

Gość Podejrzewam, że
Taaa i wszystko jasne ...

Gość aquariuss
To zostają Ci dziwki, czy masz na tyle popularność że możesz kobietę przeleciec nie będąc w związku?