Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rikiriki88

chłopak zaprosił mnie na wernisarz. co robic

Polecane posty

Gość chyba wernisaż
weszlam na strone, to zaden wwernisaz tylko zwykla wwystawa:O

Gość chyba wernisaż
mysle, ze powinnas byc soba i nie ukrywac ze nie jestes obeznana obyta... nie udawaj kogos kim nie jestes. ubierz sie po prostu ladnie ale normalnie

Gość chyba wernisaż
a swoja droga, ubior jest tu kwestia drugorzedna, mozesz wygladac slicznie i zrobic z siebie idiotke wypowiadajac sie na temat sztuki, a mozesz wygladac jak dziad i zaimponowac wszystkim

Gość rikiriki88
ja sie nie znam, on powiedział że uroczyste otwarcie wystawy to właśnie wernisaż... chyba ubiore jednak tą tunike boje sie ze sukienka bedzie zbyt elegancka jak tu jedna dziewczyna wspomniała... dzieki brum za twoje rady! 🌼 jak ktos bedzie pytał to powiem jak jak napisałas! :)

zs czy ty możesz przestać wciaskać wszystkim te swoje marne krzyżyki splugawione krakersami? potraktuj temat poważnie!

Gość widziałam zapowiedź wystawy
ubierz się zwyczajnie i nie przesadź z tym "elegancko"

ike, duze rondo i potakuj może jeszcze uklęknąć :P?

może jeszcze uklęknąć na kapeluszu myślisz, że jestem za niska ?:P

Gość rikiriki88
ej czemu gadacie nie na temat?? kapelusza nie ubiore bo słysząłam juz głosy ze to zbyt elegancko... czy na wernisazu są zwykle jakies poczestunki dla gosci albo lampka wina? czy są jakies przemowy albo podziekowania?? musze wiedzieć zebym sie nie stresowała!! to juz w piatek :(

Gość rikiriki88
Chciałabym aby jego znajomi mnie polubili. Myślicie że jak zrobie im po lasce to mnie zaakceptują?

myślisz, że jestem za niska ? przeciez to nie ego bedzie klekac oczywiście, że ego nie będzie klękać i tak byś nie doskoczył:P chyba, że zrobisz z krzyży drabinę:P

Gość rikiriki88
to powyzej to nie ja :( ja bede sie starac o ich akceptacje w normalny sposób... :O

Gość rikiriki88
Jeśli będzie jakiś poczęstunek to chociaż się nażre za darmo. Może uda mi sie coś jeszcze w kieszeń wziaść. W takiej sytuacji sukienka odpada.

Gość chyba wernisaż
no to badz soba, im bardziej sie starssz, zeby ktos cie polubil, tym o to trudniej i tym grozej to wychodzi czemu ci tak bardzo zalezy na ich akceptacji? nie lepiej byc soba i czuc sie swobodnie? jesli sama siebie lubisz to bedac soba oni tez cie polubia

Gość rikiriki88
Będe pokazywać wszystkim swojego pieroga.

Gość rikiriki88
skończie z tymi podszywami... ja naprawde sie tym stresuje bo na randki zawsze chodziłam do kawiarni, do kina i to z chłopakami ktorym chodziło tylko o jedno. teraz poznałam chyba wartosciowego faceta i chce przed nim dobrze wypasc, nie osmieszyc się. a jego znajomi beda napewno komentowac bo mnie uwidza 1 raz!! czy wznosi sie jakis toast??

bosz dziewczyno bądź sobą czemu to znajomi mają oceniać ciebie a nie ty ich? idź tak jak ci pasuje mów to co uważasz za słuszne znaj swoją wartość- jeśli rzeczywiście jakąś masz

Gość rikiriki88
Pierwszy raz nie dałam na randce więc myśle że to wartosciowy facet.

Nie stresuj się Autorko. Będziesz patrzyła, co robią inni. Jeśli podadzą jakiś alkohol, to podadzą. Pić nie musisz. W sumie zwykle i tak nie jest to alkohol ciekawy. :D Wystawnej kolacji z homarami albo bezami tez nie zrobią. Problemu "jak to jeść" raczej mieć nie będziesz.

Gość rikiriki88
taa łatwo wam gadac, on studiuje 2 kierunki jeszcze pomaga w firmie ojca, a ja skonczyłam technikum i pracuje w barze :O jego znajomi sa tacy jak on- interesuja sie sztuka, muzyka, polityka... a ja własciwie dziwie sie czemu on sie mna zainteresował :O ale dzieki, troche mniej juz stresuje sie ta randka, moze nie bedzie tak źle, w piatek sie okaze :O

Gość chyba wernisaż
nie wstydz sie sama za siebie, szanuj siebei! trudno, nie mialas okazji czasu czy powodu, zeby sie tym zainteresowac. ale to nie jest cos, czego nalezy sie wstydzic. na pewno interesujesz sire i robisz cos, z czego mozesz bcy dumna, na czym sie znasz. nie wstydz sie siebie!

i co z tego? powiedz wprost wiesz nigdy nie byłam na wernisażu znajomi mają zaakceptować kogoś kim nie jesteś? czy ciebie?

Gość Barnabbb
Najlepiej pójdź ;) i się zastanawiaj, czy pasujecie do siebie z takim chłopakiem, bo jak nie, to nie ma sensu, a jak tak to super. Możesz mu też poprosić, żeby raczej następnej randki nie organizował Wam np. na Wawelu: http://NaWawel.notlong.com ale może właśnie Ci się spodoba "sztuka"?