Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana mama.....

GALERIA TWARZY CENTRUM FILMOWE ATV FILM piotrkowska

Polecane posty

Gość zatroskana mama.....

Braliśmy udział w castingu i otrzymaliśmy zaproszenie. Osobiście mnie to nie przekonuje tzn uczciwe zamiary obawiam się iż sprowadzi się to do wyłudzenia pieniędzy za zdjęcia i portfolio. ma ktoś doświadczenie z ta agencją

Gość zatroskany tata :)
Witam, my tez z synkiem bralismy udzial w podobnym castingu. zaproszono nas na rozmowy. czy zdecydowala sie Pani na wspolprace? na czym ona ew. polega? bylbym wdzieczny za informacje. pozdrawiam

Gość gość
Jestem ojcem Błażeja. Błażej ma 8 lat. W ATV Film znaleźliśmy się dość przypadkowo, bo trafiliśmy na casting organizowany w hipermarkecie. W wyniku castingu została zaproponowana współpraca z Centrum Filmowym ATV Film na reprezentowanie syna. Umowę podpisaliśmy. Przyznaję, że oczekiwanie na telefon dłużyło mi się w nieskończoność, ale w końcu …dostaliśmy informację o castingu do reklamy Banku. Poszliśmy. Błażej wygrał ten casting. Dziś reklama leci w TV, a Błażej kłania się Państwu w niej serdecznie. Przygoda na planie zdjęciowym była niezapomnianym przeżyciem zarówno dla mojego syna jak i dla mnie - szczęśliwego ojca.

Gość gość
Gdyby nie ATV nie mogłabym przeżyć fantastycznej przygody jaką był udział w nagraniu pewnego polskiego serialu :)

ja dostałam zaproszenie do kolejnego etapu, gdzie odbyła się sesja zdjęciowa, było super... gorąco polecam

Gość gość
Ja mam wrażenie, że teraz zleceń jest jeszcze więcej. Szukają nawet statystów do nowego filmu Patryka Vegi :O Mam nadzieję, że mi się poszczęści i tym razem :)

Gość gość
To chyba największa tego typu baza w Polsce. A na pewno najstarsza. Statystów szukają tam chyba wszyscy producenci filmowi. Szanse ma każdy, nawet osoby o bardzo specyficznej urodzie. Czasem właśnie tacy są poszukiwani. Ja statystowałam już kilka razy i uważam że to zarąbista przygoda.

Gość Kamillo_d
Dziś ide do nich na sesje a w pażdzierniku statystuje swój pierwszy raz . sam jestem zaciekawiony