Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jstemtakaglupiazeniewytrzymam

wstydliwy problem

Polecane posty

opowiem wam moją straszna historię: mam 14 lat i miałam duzo wlosów łonowych, a miałam/musiałam iśc na basen w dośc wyciętym w stroju (wczesniej na plazychodziłam w nim tylko do wody i szybko sie przebierałam, bo mi włosy wystawały :( z normalnych majtek też :( wiec dzien przed wyjazdem na basen obciełam je na całej długości, po prostu skróciłam. włosy przebijały mi przez strój i pazame i majtki na calej długosci!! jechałam tam na trzy dni (nie kapalam sie codziennie) pierwszy dzien byl straszny, chodziłam i wszystko drapało strasznie!! drugi dzień był troche lepszy, bo wieczorem troche zgoliłam maszynka i ją totalnie stępiłam ;/ nastepnego wieczoru znowy troche ogoliłam do "przerwy" w majtkach jest takie zgrubienie wiec nie wystawały mi w strojutez nie, bo zgoliłam. na basenie byo super, wrociłam do domu i wyrwałam wszystkie pęsetą z mysle, ze jak je wyrwe nie będą kłujące i wgl. dziś juz mi odrosły te krótsze przebijają mi sie przez majtki a dłuzsze odrosły i nie kłują. bede musiała chodzic na basen, a te włosy widac i to bardzo. nie chce ich golic, chcioałabym jakoś je osłabić, te końcówki, zeby nie przebijały. wiecie czym, jak, czy je juz ogolić? chociaż juz nie chce ich golić, jaka byłam głupia, a na codzien taka nie jestem po prostu w szkole oszaleje!!

Gość jhdwgdagsdhagsdgfashgfdasdaa
ja pierdziele. ?? czemu nie chcesz golic lub depilowac całosci? mnostwo dziewczyn tak robi. albo ogol albo busz.

Gość kup sobie telocapil on oslabi
wloski i lepiej moze kremow do depilacji uzywaj

uzywalam kremu ale nie działa ;/

Gość kup sobie telocapil on oslabi
jak to nie dziala :O

a nie mozesz kupić sobie takiego stroju,w którym zamiast majtek są spodenki? nie będzie nic wystawać ani widać

Gość jestemtakaglupiazeniewytrzymam
chodzi o to ,ze one przebijaja przez materiał na wzgorku lonowym, a nie ze wychodza bokami (to tez, wiec bede miala takstrój)

Gość Smutna Amandzia 93
Jak mozesz chodzic wgl z takim buszem ? [rzeciez to normalne ze dziewczyna sie tam goli !!!!