Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhrth

MOJA BRATOWA, KTÓRA MA 35 LAT WYGLADA LEPIEJ ODE MNIE!

Polecane posty

Gość rhrth

ja mam 25 lat, pale, co troszke odbija sie na mojej cerze, ale nie jest zle. Wzrost i wage mam w normie, włosy blond, ubieram się modnie. A i tak czuje sie przy niej jak zero z wygladu:( ona jest wysoka i chuda, nie pali, ale duzo stresu w zyciu przeszła, wiec teoretycznie powinna wygladac gorzej. A tymczasem ma gładkie włosy(chociaz farbowane na czarno!), nie ma prawie w ogóle zmarszczek!A ja wygladam jak jedna z wielu dziewczyn snujacych sie po ulicach, tunika, rzymianki itp:( co ona takiego ma ze ja tego nie mam, szczerzez zazdroszcze

Gość kup sobie telocapil on oslabi
mozde bardziej dba o siebie? bardziej kocha siebie? jest brdziej pozytywnie nastawiona?

Gość Marija zaspana
prawie nie ma zamrszczek;) czyli ma:P gdzie? napisz:)?

Gość rhrth
ma tylko w kącikach oczu i to niewielkie. Ona mówi,ze nie uzywa tony kosmetyków, szampon, odzywka, żel pod prysznic, nie stosuje kremów. Nie wiem, jakie ma geny. to niesprawiedliwe:( Jest pozytywnie nastawiona dozycia, ale to raczej nie ma wpływu na wyglad.

Gość kup sobie telocapil on oslabi
ma nastawienie wpływ ;)

Gość a ja sie zastanawiam
a jak ona się ubiera, ze ty w tunice i rzymiankach wygladasz pospolicie?

Gość HEHEHEEEE...
a ja mam chlopaka mlodszego o 13 lat :-p :-p :-p i wszyscy jego znajomi-rowiesnicy myslą, ze jestem starsza od niego z 3 lata :-D nie raz gadali na ten temat, bo kiedys na imprezie powiedzialam, ze on jest dla mnie malolatem. i teraz, nie wiedziec czemu, jak sie rozmawia w gronie o roznicy wieku, to mowia: a co to jest 3 lata, tak jak u was..! :-D kolezanki jego jak mnie poznaly, mowily mu: ale ladna ta twoja dziewczyna ;-) a koledzy: ale ona jest sexy ;-) u mnie mysle, ze to sprawa genow, jak i tego, ze NIGDY nie palilam, nawet nie sprobowalam :-p

Gość pędrak
... a co ja mam powiedziec, mam 35 wygladam góra na 25 szlak mnie momentami trafia, moja siostra jest młóodsza ode mnie o 7 lat i wyglada starzej odemnie wrrr

tak to jest jak się nie opala ponad miarę nie pali nie pije ile wlezie (szczególnie w czasach młodości) :p

Gość rhrth
ja raz na jakis cas ide do solarium, ale nie jestem spalona. Ona ma raczej jasna karnację, nie jest opalona. Naprawde ja kiedys na geilla wystroiłam się własnie w sukienkę, buty na obcasie itp makijaz, a ona przyszła w t-shircie, dzinsach, butach na mniejszym obcasie i wygladała bosko. Zreszta wszyscy chwalą jej urodę, nawet jak nie jest za bardzo umalowana. Serio nastawienie do zycia ma wpływ na wyglad? bo jesli tak to chyba juz wiem czemu sie czuje brzydsza:)

Gość marriette
a może ona jest zakochana:)? dlatego tak ładnie wygląda:)?

Gość rhrth
jest zakochana w moim bracie:) ale tez wiem,ze sporo w zyciu przeszła- pierwszy mąz jej zmarł, poroniła dziecko itp. A nie wyglada na zmęczoną zyciem,wrecz przeciwnie.

Gość marriette
jak przeglądam fotki na nk otka allegro..to mało osob wygląda tak jak ona.. jedna znam co ma 37 lat i wyglada na 20..to mała słodka blondynka ma 2 synow po 16 lat..I nie ma zmarszczek:) miłosc upieksza:)