Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nana z Kilkenny

SZUMOWINA POD OKNEM - CO Z NIMI ZROBIC????

Polecane posty

Gość Nana z Kilkenny

Witam mam straszny problem. ostatnio w ogole sie z mezem nie wysypiamy, nasze dziecko placze po calych nocach.a wszytsko dlatego, ze pod naszym oknem zajal 'miejscowke" dzielnicowy kwiat mlodziezy. zaczyna sie o 21-22, konczy przed 4, 5 rano. wrzaski, smiechy, spiewy, muzyczka puszczana z komorki, jazgot, tluczone szklo...mam dosc, nie wyrabiam.codziennie dzwonimy na policje, przyjezdzaja, mlodziez sie rozchodzi iz a pol godziny wraca-powtorka z rozrywki.slychac ich nawet przez zamkniete okna.a spij w takiej duchocie teraz!! dostaje rozstroju nerwowego, nie wiem co robic, moze ktos ma jakis kosmiczny pomysl na nich>>?

Gość zaczyna się śmiecenie
Jeszcze tydzień :) Wytrzymaj. Zaczyna się rok szkolny ;)

Gość Nana z Kilkenny
Boze, mam nadzieje, ze masz racje:)

Gość a macie na nich jakies
patenty?np rzucanie jajkami, no nie wiem?podpowiedzcie, ja mam taki sam problem i trwa to caly rok

Gość buuuuuuuuuuu
zapomniał wół jak cielęciem był?? to młodziesz chce sie bawić, daj spokuj wytrzymasz jeezcze ten tydzien!

Gość jakie patenty?
chcesz żeby porysowali samochody które stoją przed blokiem? albo wylukali który twój i obsmarowali gównem?

Gość Nana z Kilkenny
no ja sie tak nie zachowywalam pod oknami.i mam prawo do wypoczynku, podobnie jak maz ktory idzie na 6 do roboty i roczne dziecko.

Gość jhdwgdagsdhagsdgfashgfdasdaa
a straz? a policja?

Gość Nana z Kilkenny
nie moge sie godzic na hegemonie gnojkow i drzec przed ich smarkata vendetta.maz mnie hamuje wlasnie ostrzezeniem ze wybija okna lub porysuja auto, ale ja mam 6nieprzespana noc za soba i ledwo zyje...jak dzis sie to powtorzy to chyba wyleje im wrzatek z okna na te puste lby:/

Gość papierośnik 45
mówisz twoje dziecko nie może spać................ poczekaj za pare lat też nie bedzie dawac innym spać

Gość a psa masz???
to pozbieraj troche jego kup (wiem, wiem obzydliwosc!!) i potraktuj ich pod oknem!!! albo goraca woda!!!

Gość papierośnik 45
narzekasz na młodzież za pare lat sasiedzi beda narzekać na twoje pociechy:)

Gość Nana z Kilkenny
policja przyjezdza raz, potem oni wracaja.dzwonie ponownie i juz nie przyjezdzaja.uwazaja ze obowiazek wypelnili.a ja przez caly dzien chodze jak zombie.nie ejstem stara, mam 22lata, pamietam, jak to jest.ale my z nasza paka siedzielismy nad rzeka albo w parku, a nie ludziom pod oknem.i nie do 4 rano, na bOga.

Gość Nana z Kilkenny
policja przyjezdza raz, potem oni wracaja.dzwonie ponownie i juz nie przyjezdzaja.uwazaja ze obowiazek wypelnili.a ja przez caly dzien chodze jak zombie.nie ejstem stara, mam 22lata, pamietam, jak to jest.ale my z nasza paka siedzielismy nad rzeka albo w parku, a nie ludziom pod oknem.i nie do 4 rano, na bOga.

Gość seksuolożka Grażynka
Dzwońcie po policję idioci jak najszybciej i usunięci zostaną Ci kretyni!

Gość Nana z Kilkenny
papierosnik dlaczego tak uwazasz? to rodzice daja dzieciom wzor.my nalezymy do troche innej kategorii ludzi niz ich rodzice jednak...interesujemy sie dzieckiem

Gość Nana z Kilkenny
grazyna, dzwonimy codziennie, zreszta to sa kpiny, mamy komisariat po drugiej stronie:D i dalej "hulaj dusza, piekla nie ma"

Gość Nana z Kilkenny
z tym wrzatkiem to nie jest glupi pomysl...