Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jusyyyyyyyyyyyyyyyyy

Miałam wyspadek!

Polecane posty

Witam , jestem dziś w totalnym szoku miałam pierwszy raz w zyciu wypadek! Tir uderzył w tył samochodu nie wychamował, prawie nic sie nie stało oprocz zmasakrowanego tylu i przodu gdyz ja pod wpływem uderzenia z tyłu uderzyłam w inny pojazd w przodzie. Sprawa zajeła się policja. Notatke odbiore w czwartek. jednak mi się nic nie stało. A teraz po 4 h od tego zdarzenia głowa mi chce pęknąć ! co robić? iść z tym do lekarza i na OC tego winowajcy czy co? na oczy ledwo wqidze i głowa mi pęka.

Gość kup sobie telocapil on oslabi
do lekarza idź

Szok minął i dlatego dopiero teraz cie boli. Oczywiście powinnaś iść do lekarza jak najszybciej.

dzieki... ale czy to ma jakis związek z ewntualnym odszkodawaniem? sadze ze poboli i przestanie. Kurcze a ten kierowca na dodatek uciekł.

Gość dlamnieok
Po takim zdarzeniu powinnaś zostać dobe w szpitalu na obserwację!! Idz, od razu przyjmą Cię na oddział.

Gość yoox
moja córka rok temu została potrącona na pasach .... szyba w aucie stłuczona a jej sie zupełnie nic nie stało , jestem z tego powodu szczęśliwa jak cholera bo mogło sie to źle skończyć , jak sobie pomyślę co mogłoby sie jej stać ...