Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Było minęło???

Było minęło???

Polecane posty

Gość Było minęło???

Nie mam juz pojęcia co robić. 3 lata temu spotykałam się z mężczyzną duzo starszym ode mnie. Łaczyło nas wiele,naprawdę wiele, ale nie sex. Po pewnym czasie mężczyzna ten powiedział, że chce odejść od żony i być ze mną. Nie zgodziłam się. Nie potrafiłabym budować własnego szczęścia na cudzym nieszczęściu. Zmieniłam numer telefonu, zerwałam z Nim wszystkie kontakty. Wyszlam za mąż za innego mężczyznę, tez jest duzo starszy ode mnie, ale nie mogę zapomnieć o tamtym. Mój mąż nie wie, że byl ktoś taki w moim życiu. Boże co mam robić??? :(

Po pewnym czasie mężczyzna ten powiedział, że chce odejść od żony i być ze mną. Nie zgodziłam się. Nie potrafiłabym budować własnego szczęścia na cudzym nieszczęściu. hipokrytko a będąc z nim gdy był żonaty to nie budowałaś swojego szczęścia na cudzym?:)

Gość Było minęło???
przeczytałaś uważnie co napisałam? łączyło nas wiele , ale nie sex. To była czysta przyjaźń bez żadnych podtekstów.

Gość Było minęło???
Boże a czego miała by wiedzieć?

a czemu miała nie wiedzieć ? przecież to zwykła znajomość

Boże a czego miała by wiedzieć? ke? ale nie mogę zapomnieć o tamtym. Mój mąż nie wie, że byl ktoś taki w moim życiu. w twoim zyciu? ktos taki? w sensie czysty przyjaciel bez podtekstow?

Gość Było minęło???
Hehe ciekawa jestem jakby wasz/a mąż/żona miał/a przyjacilólkę/ciela jak bylibyście nastawieni do tej znajomości. Logiczne, że pesymistycznie, więc dlaczego miał mówić o mnie swojej żonie ???

Logiczne, że pesymistycznie, więc dlaczego miał mówić o mnie swojej żonie ??? dlaczego zatem nazywasz to czysta przyjaznia bez podtekstow?

a dlaczego sceptycznie mieliby oceniać zwykła znajomośc poza tym skoro to była tylko znajomość to skąd w ogóle pomysł życia razem?

Gość Było minęło???
No bo nigdy do niczego między nami nie doszło. Przyjacielski pocałunek i tyle. Często razem wyjeżdżaliśmy za granicę, wychodziliśmy na kolacje, ale bez zadnych potekstów

Gość Było minęło???
zawsze szczery ???????????????????????

i uważasz, że z jego strony kiedy zapraszał cię na wycieczki i kolacje - zamiast zapraszać żonę to było tylko czysto przyjacielskie? a ja mam wrażenie, że oszukujesz samą siebie, żeby mieć czyste sumienie

Gość Było minęło???
Czy wy tylko krytykować potraficie?

Czy wy tylko krytykować potraficie? chwalić cię nie ma za co :P no ale jak zasłużysz........

Gość Było minęło???
kiedys go nawet zapytałam, dlaczego nie zabiera ze soba zony to powiedzial, ze po 1 nie bardzo uklada sie miedzy nimi a po 2 ona tylko w domu by siedziala

a ja mam wrażenie, że oszukujesz samą siebie, żeby mieć czyste sumienie nie tylka sama siebie, bo z dziwnych powodow o tej czystej przyjazni bez podtekstow nie chce opowiedziec mezowi

Gość Było minęło???
a po co mam mu o tym opowiadac? to było zanim byłam z mezem wiec nie rozumiem po co mialabym mowic mu o tym ???

Gość left message
ale w czym jest problem, co robić z czym?

spoko to nie wiedziałaś, że jak im się nie układa to wspólne wasze kolacyjki raczej w układaniu się im nie pomogą? poza tym pytam jeszcze raz skoro to tylko przyjaźń to dlaczego w ogóle chciał ją rzucić dla ciebie napisałaś jasno, że nie chciałaś budować swojego szczęścia na cudzym nieszczęściu nie napisałaś, że jako mężczyzna cię po prostu nie interesował

Gość Było minęło???
Jak mam zapomniec o tamtym? a może nie zapominac tylko odświerzyć znajomość?

Gość Było minęło???
ike nie napisałam , że jako mężczyzna wogóle mnie nie interesował, bo gdybym tak napisała, to bym skłamała. Jednak mimo wsztsko do niczego miedzy nami nie doszło

wiesz ja już nie mam 15stu lat i wiem, że romans to nie tylko seks

Gość Było minęło???
No dobra, może to był delikatny romans, ale co to ma do rzeczy??? problem tkwi w tym, że nie potrafię zapomnieć o nim 😭

Gość Było minęło???
i tak juz bedzie zawsze???