Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdehelp

POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYY

Polecane posty

Gość kurdehelp

Witam. Chciałabym mieć zwolnienie z WF na okres jednego roku jak na razie ... najlepiej przez cały czas technikum. Babka jest okropna. Każe dziewczynom nosić krótkie spodenmki tak, że prawie tyłki im widać i męczy je strasznie.... przez okres jednego roku miałam już u niej zwolnienie, ale zażądała powodu... Czy dyskopatia może być powodem zwolnienia z wf-u? Jeżeli nie, jakie można podać inne powody, najlepiej związane z kręgosłupem.

Gość Pakula
ty lepiej idz do dyrektorów o zwolnienie dla tej pani nie dla siebie, co to za wymog te spodenki pierwszy raz slysze.

Gość czarnadziura4
ty obtłuszczona dup* rusz się a nie zwolnienia sobie załatwiasz !

Gość kurdehelp
Wyobraź sobie, że wcale nie jestem tłusta i daruj sobie docinki. W mojej szkole tak jak zażyczy sobie nauczyciel tak ma być, a dyra przyznaje im racje ; ///

Gość ja12356790
twojej nauczycielski od w-fu nie powinno to obchodzić jeśli masz zwolnienie to masz i koniec jeśli wypisał ci lekkarz to nie możesz cwiczyc prostE ;-D ja właśnie zaraz też jadę po zwolnienie od lekarza tylko nie wiem czy wogóle mi da;(

Gość 41236
na wf sie chodzi bo to zdrowy ruch ktory pomaga figurze... najpierw nie chodza na wf a potem narzekaja na swoje fatalne figury.. masakraaa

Gość kurdehelp
wiem, że lekarz nie musi wpisywać powodu, ale ona go chce, bo mi nie wierzy. I nie pytałam was o to czy mam chodzić na wf czy nie, tylko czy można taki powód podać. Więc może odpowiadajcie na pytania,a nie zajmujecie się pouczaniem.