Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aretha franklin.

dwoje niezdecydowanych..co z tym zrobic?

Polecane posty

ja i mój facet. ja mam 25 on 28 lat oboje jestesmy strasznie niezdecydowani..zastanawia mnie to czy to dobrze rokuje dla naszego zwiazku Np: gdzie idziemy w lewo czy w prawo. On nie wiem ty wybierz.Jakbym wiedziała to bym sie nie pytała. wolisz jedzenie w misce czy talerzu..nie wiem jak wolisz to idziemy gdzies ?.... nie wiem itd, itd nawet jak sie kochamy to on siepyta jak teraz chcesz..ja mówie nie wiem bez róznicy, (wole jak on dominuje).. on mówi, ja tez nie wiem..to jak chcesz. Albo gdzie mam skonczyc i kaze mnie wybierac bo sam nie wie..ja mówie gdzie lubisz?..wszedzie. Boje sie ze na dłuzsza mete do niczego razem nie dojdziemy..bo wiecznie bedziemy sie zastanawiac.

Gość noc listopadowa
przepraszam, nie mogę ci pomóc, bo łzy mi lecą ze śmiechu :D lubię was :classic_cool:🖐️

Gość aggggggggggggggggggggggggg
aaaaaaaaaa

Gość to korzystaj z okazji i rób
jak wolisz.

Gość fantastyczne
kochanie dziękuję za poprawę humoru :-D a miałam taki straszny dzień

tutaj nawet chodzi o planowanie wspolnej przyszłości..urzadzanie domu itd On ma prace taka ze zarzadza ludzmi tam jest zdecydowany i nie ma zmiłuj... a w zyciu woli dac drugiej osobie partnerce, prawo wyboru..zawsze taki był. ciekawe jakie były te poprzednie..jedna wiem ze na pewno nim rzadziła jestesmy razem 8 miesiecy juz jakośleci..w sumie sie nie kłócimy oczywiscie nie jestemy spokojni czy cos raczej dwa wariaty z nas, wesołe, raczej usposobieie mamy podobne, wnerwiamy sie tez podobnie... ogolnie stwiwerdzam ze mamy podobne charaktery

Gość a taka jedna 24444yy
musisz zaczac dominowac skoro on nie chce:O

Gość w związku musi być równowaga
dwa podobne wręcz identyczne charaktery nie rokują dobrze przeciwieństwa się nie tylko przyciągają ale i uzupełniają podobne charaktery albo będą się zastanawiać co wybrać i kto ma wybrać, albo każdy bedzie wiedział swoje i będą się zwalczać a tam gdzie przeciwieństwa zawsze jest ktos kto podejmie decyzję, ktoś silniejszy by wspierać słabszego, ktoś bardziej romantyczny by rozczulić tego rzeczowego, bałaganiarz i porządniś....wyobraźcie sobie dwóch penadntów gdzie wszystko leży idealnie albo dwóch bałaganiarzy ;)