Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski próg wrażliwości

Wczoraj kupiliśmy dla jaj zapiekankę bezdomnemu :)

Polecane posty

Gość maja36
jesteś bardziej pusty/a niz ustawa przewiduje, a ubaw to jest z ciebie!!!takiej glupoty jeszcze nie widzialam!!!

Gość kieys dla jaj
kupilismy winiaka bezdomnemu doprawilismy go buteleczko srodku na przeczyszczenie to byl dopiero ubaw :)

To wcale nie jest smieszne! :( skoro tak ja jadl tzn ze byl glodny i nie zebral dla wina czy narkotykow. Mi by bylo przykro ze ludzie tak zyja...ze zapomnieli jak sie je i jakie sa maniery podczas spozywania posilku...ale jak sie nie je dniami...tygodniami :( przykre nie smieszne :(

ciekawa jestem jakie wy byscie mieli maniery zyjac na ulicy i nie majac jedzenia

Gość male adwo glodny gosc freli
mam nadzieje,ze to prowokacja bo to jest niesmaczne i chore co napisalas/es my tez wredne suki ale bez jaj za zawsze daje zapiekanki pijakom nawet a codziennie prawei przychodza

ja Cie moge lubic,jak chcesz akcje robic,ale to mnie sie nie podobalo,ale Cie nie skreslam

Osoby tego pokroju (mam na mysli autora) powinny zaznac w zyciu ogromnej biedy i to do tego stopnia zeby nie bvylo ich stac nawet na sucha bułke...................

bede,ale nie jesli chodzi o jedzenie i biednych ludzi bo na to jestem uwrazliwiona :D ale z wszystkim sie nie musimy zgadzac

Gość nic wtym złego
że chciałaś przypomnieć sobie siebie sprzed kilku lat zanim znalazłaś sponsora

Gość gaździno
No a do mnie parę dni temu przyszedł jakis podchmielony jegomość, obszarpany dosć, niezbyt ładnie pachnący, i chciał 2 zł "na zupę". Powiedzialam, ze pieniedzy nigdy nie daję, ale jak jest głodny , to mu zrobie kanapkę. Zupy nie, bo nie miałam. Zrobiłam kanapkę, dałam, a potem znalazłam ją na swoim trawniku. Pan nie był zainteresowany.

Gość majdalenaa
fujjj! jak można jeść zapiekanki przecież to jest obrzydliwe, jeszcze takie kupione na mieście

Gość nic wtym złego
"rozumiem, że zapiekanka smakowała " nie bardzo, a wam moje jaja smakowały? dodam że nie myłem ich dwa lata :P

Gość hahaha haha
dla jaj haha to aż tyle były warte jego jaja