Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella 150

TRYTON- Świnoujście

Polecane posty

Gość ella 150

Poszukuje informacji o tym domu wczsowo-rehabilitacyjnym. Wybieram się tam we wrześniu do sanatorium, po 4latach czekania. Niestety słyszałam same złe opinie....

Gość ella 150
Może ktos tam był? Podzielcie sie informacjami bardzo mi zależy

Gość elkat
Też jadę 25 września do "TRYTONA" i trochę mam obawy po przeczytaniu dostępnych opinii na temat tego sanatorium. Jest 6 opinii negatywnych i 2 dobre. Które są prawdziwe a które przesadzone ? Trzeba widocznie samemu sprawdzić. Może kierownictwo tego domu też czyta te opinie i stara się usunąć usterki a może nie liczy się ze złymi opiniami ? Z terminu wynika że spotkamy się w TRYTONIE - to do zobaczenia !!!!! Zalogowałam się w " jadę do sanatorium"

Gość gość
Wybieram sie do tego sanatorium 31,03,2015-Czy był ktoś w Trytonie?...proszę o opinie....pozdrawiam i z góry dziękuję

Gość gość
Ja również w tym terminie wyjeżdżam. Mam wątpliwości, czy tam w ogóle jechać. Lubię trochę luksusu, a tam z tego co wiem nic nie ma. Zabiegi daleko, pokoje słabiutkie i wyłącznie dla kuracjuszy to trzy-osobowe. Jak znajdę tani nocleg poza Trytonem, to być może skorzystam z oferty.

Gość ania 37
Witam Ja rownież dostałam skierowanie do sanatorium Tryton od 02,04,2015...proszę o opinie odnośnie tego obiektu słyszałam że tam nie ma wyżywienia?.....

Gość gość
Nie polecam TRYTONA jako sanatorium oprócz spania i łazienki nie ma nic .Stołówki brak zabiegi w innych sanatoriach ja miałam w Rusałce 15min drogi i w Bałtyku 7 min do stolowki 3 do 5 min czy słońce czy wieje i leje trzeba wyjść wróciłam z zapaleniem płuc i już dwa tygodnie jestem na antybiotykach.Zabiegi dla przykladu masaż kręgosłupa za każdym razem był robiony przez innego masarzyste pozdrawiam chętnych

Gość ZAPYTANIE O STAN OBIEKTU

WITAM ! DOSTAŁAM SKIEROWANIE NA 30 STYCZNIA DO SANATORIUM TRYTON W ŚWINOUJŚCIU PRAGNĘ SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE PANUJĄ TAM WARUNKI BYTOWE TJ. ZABIEGI STOŁÓWKA POKOJE ITD. BO Z TEGO CO CZYTAM STARE WYPOWIEDZI TO JEST TRAGEDIA PROSZĘ O AKTUALNĄ ODPOWIEDŹ STANU TEGO OŚRODKA . ZAZNACZAM ZE NIE MOŻNA SIĘ TAM DODZWONIĆ BY UZYSKAĆ JAKIEKOLWIEK INFORMACJE .POZDRAWIAM GAGA