Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnaaaamaaarijjaa

granatowa sukienka ze srebrna wstawka- jakie dodatki?

Polecane posty

Gość annnaaaamaaarijjaa

srebrna ozdobe mozna zdjac,sukienka na jedno ramie, bardzo elegancka, w biuscie nieco okragla-powieksza biust-, myslalam na takim zestawem 1)czarne buty, czerwony/koralowy pas + torebka w tym kolorze (bez srebrnej ozbody)) 2) cieliste buty, koralowy pas i czarna torebka (bez srebrnej ozbody)) 3) koralowe/czerwone buty i pas, czarna torebka (bez srebrnej ozbody)) 4) srebrne buty, czarna torebka (lub na odwrot) i z ozdoba a moze jeszcze inaczej jak miyslicie?

Gość annnaaaamaaarijjaa
up

Gość oil
Ja myślę, że granat+czerwień to trochę marynarskie zestawienie... Ja bym zostawiła srebrną ozdobę, buty granatowe, dodatki jasno brzoskwiniowe, ten kolor ładnie się komponuje z granatem o ile jest to mocny, nasycony granat. Pasował by mi tu też jakiś morski odcień.

Gość annnaaaamaaarijjaa
brzokwioniowy kompletnie odpada w ogole nie pasowalby chociazby do srebrnej ozdoby... granat ciemny, nasycony ale nie sadze zeby to ladnie wygladalo z brzoskwioniowymi dodatkami z czerwienia moze i marynarski zestaw za to elegancki elegancki

a możesz wkleić fotkę sukienki i może dodatków nad którymi się zastanawiasz? ciężko tak coś doradzić z wyobraźni, trzeba widzieć krój, materiał, odcień a nawet Twoją sylwetkę - wszystko jest nie bez znaczenia jeśli chodzi o dobór czegokolwiek

Gość annnaaaamaaarijjaa
no wlasnie sukienki nie mam aktualnie przy sobie :/z materialu jest bawelna satynowa, w biuscie jest jakby lekka "bombka", w talii zwezona na oko jakies 15cm, dalej lekko rozszerzona w biodrach i zwezona na dole, konczy sie ok 7cm przed kolanem. rozmiar 34, wzrost 165

hm... nie wiem czy mam rację ale wg mojego wyobrażenia tej sukienki, fajnie wygladałaby opcja pierwsza - koralowy pas i torebka (wyobrazam sobie kopertówkę) a buty moze wtedy ciemne. zależy też o jakiej linii - jeśli jakieś delikatne sandałki czy peep toe to czarne będą ok, jeśli myślisz o całych zakrytych czółenkach to może być troche zbyt "ciężko". w sumie każda z Twoich propozycji wydaje się trafiona, mnie akurat wpadła w gust ta pierwsza ;)

Gość annnaaaamaaarijjaa
buty oczywisie peep toe, platformy najchetniej, proste bez zbednych bajerow torebka oczywiscie jakas kopertowka, prosta i bez ozdobien no tak ama nie wiem czy nie lepiej koralowe buty i pas a torebka czarna? bo poza tym pasem to tak ciemno to bedzie wszystko wygladac (np w tancu)

no wiesz, może to i racja. w sumie z torebką tańczyć nie będziesz więc buty skompletowane z paskiem to coś co będzie głównie zwracało uwagę. podoba mi się też opcja z czarnymi butki i srebrną torebką ale to już takie typowo klasyczne i chyba najbardziej banalne rozwiązanie.

Gość annnaaaamaaarijjaa
no wlasnie, wolalabym buty koralowe, pytanie tylko- gdzie ja takie znajde? bo czerwone to owszem, w kazdym obuwniczym sa...

aaa to zmienia postać rzeczy :P zrozumiałam że masz już wszystkie dodatki i zastanawiasz się tylko co wybrać. przejdź się po butikach, przejrzyj allegro. może jeszcze da rade upolować coś fajnego na wyprzedażach.

Gość annnaaaamaaarijjaa
sluchajcie, a co na ramiona? marynarka alsolutnie nie pasuje, bolerko satynowe tez, moze jakis szeroki szal? ale w jakim kolorze?

a ażurowe bolerko? ja uwielbiam szale i uważam że szal to świetny pomysł. tylko nic w stylu błyszczące przezroczyste tiulowe coś brrrr.... typowo wesele wyobrażenie szalu do sukienki. jakiś jedwabny czy bawełniany albo ażurowy szal lub chusta świetnie się sprawdzi. na jakie kolory się ostatecznie zdecydowałaś?