Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noł-jalfer

Jak zostać no-lifem?

Polecane posty

Gość noł-jalfer

Chcę być całkowitym no-lifem, usunąłem już kontakty z gg, komórki i nk, zamknąłem się w 4 ścianach, ciąglę coś podbieram z lodówki i jem, siedzę 12 godzin dziennie przed kompem. Do nikogo nic nie mówię, olali mnie byli kumple i dziewczyna... hmmm co mogę jeszcze zrobić aby być jeszcze większym no-lifem. Chciałbym abym by mnie nikt nie rozpoznawał na ulicy. Czekam na rady.

Gość sallomonn
siedziec przed kompem 22 godz na dobe, konkretniej na kafe udzielajac sie w kazdym mozliwym topiku. sukces gwarantowany:o

Gość humorek...
Zawsze gdy wracałam z budki z lodami do domu (miałam kilka lat) jeden z młodych pracowników pobliskiego zakładu tapicerskiego mówił: - Daj polizać! Ja za każdym razem zawstydzona wracałam z płaczem do domu. Któregoś dnia, mama powiedziała mi co mam odpowiedzieć - zrozumiałam znaczenie tych słów dopiero kilka lat później. Następnego dnia: - Daj polizać! - Nie chce mi się majtek ściągać... Koledzy nie dali mu żyć przez wiele miesięcy.

Gość córeczka PIŁ-karza
nol-lajfami są Ci co wpadli po pijaku i na dzieciaka muszą zarobić, mają konta na portalach społecznościowych i podniecają się rozmowami tępymi na gie-gie właśni!