Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na dobra kawe

Mam dosc WREDNEJ MATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość czas na dobra kawe

Mam strasznie toksyczna matke i nie mam juz sily tego znosic. W niedziele rodzice wrocili z wakacji i juz kzyki i przeklenswa z jej strony bo ojciec wieszajac w szafie pasek powiedzial ze jest ciasno i nie ma juz miesca Krzyki bo ojciec wykonujac mase obowiazkow nie schowal poskladanych rzeczikow zanim wiedzma przyszla z pracy awantury o wszystko wczoraj np o to ze moje spodnie zajmuja miejsce w szafie i ona zaraz je wypeiprzy. No ludzie a gdzie jest miejsce moich poskladanych spodni jak nie w mojej szafie w moim pokoju?? Dzisiaj problem bo zostalo mi troche jedzenia w lodowce i juz sie nie podoba bo jej przeszkaza ze dokoncze to jutro. Nawet kot bez powodu ma zakaz opuszczania mojgo pokoju i kwiczy bo nie ma gdzie pobiegac ciagle te jej miny wiecznego niezadowolenia zacicniete wargi w grymasie zlosliwosci i ten rozkazujaca dyktatorski ton. Wczoraj dzownila do mnie z pracy zeby mi nagadac ze z Narzeczonym zachowujemy sie jak dzikusy i nie spedzamy z nimi czasu. Mogla powiedziec ze jej smutno i chcialaby zebysmy z nimi czesciej rozmawiali ale nie musiaam sie naslchac ze jestesmy tacy siacy i owacy ze nie podoba sie jej jak czas spedzamy Saralam sie zalagodzic powiedzialam ze bedziemy chodzic do ich pokoju na kawe to uslyszalama ze nie bo ona ma to w dupie bo przy nas nie moze mowic tego co jej sie podoba ( nie tolerujemy znarzeczonym braku szacunku obelg i przytykow) Nawet nie zauwazyla ze ja u tesciw czesto jestem bardzo ich lubie i duzo rzeczyw spolnie robimy a to dlatego ze tesciowie sa ciepli mili Odkad przyjechali jestem cala nerwowa Kiedys bylam cierpliwa o lagodnym usposobieniu ale z biegiem lat chodze w srodku i coraz wiecej rzeczy zaczyna mnie denerwowac co ja mam robic??

Gość skoro piszesz że masz
narzeczonego to jak rozumiem wkrótce ślub a co za tym idzie - wyprowadzka " na swoje śmieci" więc ja tu problemu nie widzę , trochę się jeszcze pomęczysz a potem odżyjesz

Gość ew4dr
to ja zabij i po sprawie

Gość hahahahahahahahahahahaha
a jasne, dowal jej, niech se nie mysli, ze mieszkanie tylko do niej nalezy

Gość czas na dobra kawe
slub za 2 lata :(:(

Gość czas na dobra kawe
nie ma problemu?? ja jestem po 2 depresjach i z zaburzeniami odzywiania psycholog kazal uciekac od matki a innych historyjek ze znecanim sie nie bede opisywala

Gość to moze przspieszcie ten slub

Gość czas na dobra kawe
nie stac nas narazie na usamodzielnienie