Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka niezdecydowana

jaki to rozmiar biustu?

Polecane posty

Gość F 65
Jesli nie możesz się zdecydować to powinnać wybrać się do dobrego sklepu gdzie kobiety w nim pracujące muszą znać się na rzeczy i prawidłowo dobrać stanik mówie to z własnego doświadczenia, mam takie same wymiary i stanik 65 F i w takim staniku piersi wyglądaja jak należy, biust jest podniesiony i oddzielony. Pamietajmy, że źle dobrany stanik może wpływać na nasze zdrowie...

miałam zawsze rozmiar 75C od 16 roku zycia... potem nagle 75 było dla mnie za duzo i chxcialam 70 ale miseczke C. Nie umialam takiego znalesc, wiec kupialm 75 i zszyłam sobie do 70. Teraz MISECZKA C jest dla mnie za mała, a obwód 70 dobry. Kupilam miseczke D przymierzyłam i jest idealny. Piersi sie kryja w miseczce i nie wylewaja sie tak jak przy C. Mam 19 lat i troche mnie to zszokowało, ze w tym wieku jeszcze mi piersi rosna ;|

Gość taka niezdecydowana
:(

74/90 to rozmiar 32D brytyjski, 70D lub E polski a jak w tych będzie za luźno to 30E brytyjski, 65G polski. Na pewno nie 75C i B Tabela rozmiarów Triumpha nie nadaje się do niczego. Gdyby jeszcze oni mieli takie ciasne staniki, żeby na 68 pod nosić 70... Ale 70 rozciąga sie do 100cm, więc jak to ma trzymać biust? :O lepszy tzytz niż nitz 70E to prawdopodobnie Twój rozmiar, a Ty dałaś się wcisnąć w 75B, jak prawie wszystkie Polki. Nie wiem, czy wiesz, ale 65C i 80C to dwie zupełnie inne wielkości misek. 80C będzie o wiele większe. Popatrz na zdjęcie: http://stanikomania.blox.pl/resource/75Cversus65E.jpg 77/93 To prawdopodobnie 32E brytyjskie, 70F polskie. Na pewno nie 75B

Gość karolinex
ja z 75c, przeszlam na 70d a teraz 70F;). tak mi sie biust zmieniał. pamietajcie ze od obwodu pod biustem odejmujecie 10 cm!!! czli jak ktos ma 74 pod biustem to nie moze kupowac stanika z obwodem 75;|(no jak chce to może, al enie polecam odradzam i wogole), tylko conajmniej 70!(jak nie znajdzie 60). nie mowcie że sie nie zmiescicie, jak ja mam pod biustem 80 a nosze 70, a czasem i 70 jest za szerokie...

bazienka - ale ja w miseczce C mialam cale piersi zakryte, a teraz mi sie wylewaja.. teraz miseczka D mi tak zakrywa, jak kiedys C

Ewelinka, chodzi o wygarnianie i migrację. Jeżeli miałaś zniszczone i rozsmarowane piersi i zaczęłaś wygarniać, to miska C zaczęła być za mała, bo biust wrócił na swoje miejsce. Ale jeżeli masz 19 lat, to nie wiem, czy zdążył Ci się aż tak zepsuć, może rzeczywiście urosły :)

no nie wydaje mi sie ze był badz jest zepsuty ;p dalej jest jedrny ;) i moze to głupio zabrzmi, ale juz zaczynam wklepywac serum na jedrnosc biustu, robie rozneego rodzaju masaze ;p poprostu nie chce zeby mi oklapł w młodym wieku haha!

Gość janina ze szczecina
wszyscy macie przesrane😡