Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodka_kotka

Suknia ślubna dla ciężarnej

Polecane posty

polecam salony sukien slubnych Agnes,profesjonalna obsluga pomoze wybrac Ci odpowiednia suknie,dodatki,mozesz wypozyczyc jak rowniez kupic szyta na miare.

Gość ogólnie jest piękna
musisz tylko pamiętac o tym, że suknie bez ramiączek muszą być mocno dopasowane, żeby nie spadały. Nie wiem więc jak w 5tym miesiącu ciazy bedziesz się czuła przez cały dzień taka upieta? Ja w 5tym miesiącu miałam już spory brzuszek i choć jestem szczupła nie widzę sie w tej sukni:(

Wybierz lepiej sukienkę odciętą pod biustem, z luźniejszą talią i wiekszą ilością miejsca na brzuszek. W tej będziesz bardzo ściśnięta, bo inaczej nie będzie się trzymać na swoim miejscu.

Gość a uwazasz żebyś w takiej sukni
szła do ślubu? Przecież jesteś w ciąży !!!!!!!!!! Raczej worek zakładaj.

Gość po co ci koscielny slub grzesz
grzesznica, chce brać ślub kościelny a już w ciąży,

Gość bozia i tak wasz rozliczy
tez nie rozumiem takich "katoliczek na pokaz",

Gość bukaa
Moim zdaniem taka suknia pasuje do pięknej szczupłej sylwetki. Opnie ci się na brzuchu i bedzie go podkreślać. To nie jest absolutnie fason na ciążę

Gość smakoszka chlebka
Suknia piękna, ale nie na 5 m. ciąż. Nawet jak nie będziesz miała zbyt dużego brzuszka to ona musi być bardzo dopasowana do figury i będzie Ci po prostu niewygodnie. Poszukaj sukni w stylu empire, one są akurat na brzuszek :) A te obryńczyńczynie moralności to co w ogóle robią na kafe? Won... Kto tu w ogóle mówił o ślubie kościelnym? A jeśli nawet to guzik was to powinno obchodzić, ja brałam ślub kościelny w dniu chrztu mojego synka i możecie mnie bodnąć!