Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia995

ciąża

Polecane posty

Gość kasia995

wczoraj kochałam się z chłopakiem . znaczy jego penis nie był całkowicie w środku chłopak wkładał go i wyjmował tak do 1/2 pochwy nie było też wytrysku robiliśmy to w 17 dzień cyklu menstruacyjnego i bez zabezpieczenia .. czy jest możliwość że zaszłam w ciążę i jeśli tak to jak duża ? .. mam jeszcze jedno pytanie jak sprzedawane są w Polsce pigułki "po" .. bo nie mogę pozwolić sobie na ciąże ..

Gość wybierz się do dowolnego
lekarza, niekoniecznie ginekologa i poproś o receptę na postinor duo.

Gość bo dziecko nie wie nic o
seksie a pierdoli sie po katach.

Gość efff22
nie musi być wytrysk by zajść w ciąże .. a ten śluz na penisie to co ? a kropelkami ? ..

Gość efff22
czy niepełnoletnim lekarz wypisze recepte nA TE PIGUŁKI "dzień po" ?

To ja swego czasu musialabym brac tabsa niemalze codziennie. Uprawialam stosunek przerywany z wytryskiem na zewnatrz przez 5 lat. Wg mnie nie masz potrzeby brac esc, to bomba hormonalna, rozreguluje ci wszystko w organizmie.

Gość kasia995
no brać te pigułki jest bezsensu ale się strasznie boję że mogę być w ciąży ..mam 17 lat i to z decydowanie za wcześnie .. ;/;/ a podobno w tym śluzie na członku który się wytwarza podczas podniecenia mogą być plemniki i bez wytrysku można zajść w ciąże ./..

Gość wybierz się do dowolnego
Lepiej weź tę pigułkę na wszelki wypadek i po prostu staraj się uważać - bo to naprawdę bomba hormonalna i możesz sobie zrobić krzywdę biorąc ją częściej.

Gość kasia995
a można to kupić bez recepty?? .. no i czy wypisze mi lekarza tą receptę bo przecież nie jestem pełnoletnia .. ;/