biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 zdesperowana żona- wiem że będzie zawód,własnie dlatego proszę,chcę się pośmiać wśród tej szarej,gównianej rzeczywistości:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 24, 2010 u gory juz podal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 nie otwiera mi się:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRZYSTOJNIAK JAKICH MAŁO ... Napisano Sierpień 24, 2010 oto moje zdjęcie , może powinienem zmienić fryzurę??? http://foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-221917.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 spierdalaj,pewnie jakis wirus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Sierpień 24, 2010 biatch --> no to przekopiuj tego linka do pola adresu przegladarki i wykasuj spacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 wróciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 jak mogę okazac swą radość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRZYSTOJNIAK JAKICH MAŁO ... Napisano Sierpień 24, 2010 wiesz skończyłem ale mam ochotę na więcej mój misiaczki Stasiek i józef z sieradza mają już dość a ja jeszcze mogę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRZYSTOJNIAK JAKICH MAŁO ... Napisano Sierpień 24, 2010 więc jak, wpadniesz na lampkę winka?? a może wolisz szampana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 biatch kiedy randewu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 jak podrośniesz w spodniach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 uwierz, ze dla ciebie starczyloby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 miło mi że uważasz mnie za taką ciaśniutką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 nie dawałem foteły fiuta a swoja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józef z sieradza Napisano Sierpień 24, 2010 no gdzie się podziewałeś koteczku? czemu nie piszesz? ja i wazelina czekamy :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 ale ja wiem że masz maluśkiego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 po czym tak wnioskujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 poznaje po oczach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PRZYSTOJNIAK JAKICH MAŁO ... Napisano Sierpień 24, 2010 na wazelinkę mam uczulenie, kupię inny kremik i wpadam z winkiem do Ciebie Misiaku, dobranoc cukiereczki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 i po czym jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość józef z sieradza Napisano Sierpień 24, 2010 podeslij jakieś foteczki przystojniaku jakich mało_81 ;* także wacusia :* aha, i nie zapomnij o zdjęciu usteczek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 24, 2010 "uwierz, ze dla ciebie starczyloby" na jedno wychodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 24, 2010 "nie dawałem foteły fiuta a swoja" **************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 husky cichaj bo ja tu flirt prowadze!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 biatch jak wygladasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Sierpień 24, 2010 husky pucuj berło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooołoosow Napisano Sierpień 24, 2010 prykam sobie zdrowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Sierpień 24, 2010 ciągnij drut na wschód murzynska waro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
biatch 0 Napisano Sierpień 24, 2010 a co,szukasz tu pierwszej naiwnej? ze mną trzeba trochę pochodzić:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach