Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

dziewczyny pomozcie mi z moja dziewczyn !!!

Polecane posty

hej dziewczyny, chcialem zrobic mojej dziewczynie niespodzianke i kupic jej sukienke na wesele. znam rozmiar itd. czy cos takiego jest ladne czy mam szukac dalej ? licze na was bo nie znm sie na tym. http://www.stylistka.pl/img/forum/attachment/65338/21092_800x600.jpg http://www.stylistka.pl/img/forum/attachment/65339/21093_800x600.jpg ona tez jest brunetka

Gość jula-kula
mi sie nie podoba, daje po oczach

Gość ale dziadówa
wszystkie muszki na nią siądą

Gość kasssss
eee, nie bardzo, jakie do tego dodatki? czarne zeby wygladala jak pszczola? poza tym kolor strasznie oczojebny...:o

Gość Fruzia...
fason ładny, ale kolor paskudny nie ma czegoś w bardziej stonowanym, klasycznym kolorze?

Gość Blondasekkk
Fajne, ale musi miec do niej figure - plaski brzuch, a myslisz, ze kupno jej sie spodoba? Przeciez zakupy to cala przyjemnosc, nie lepiej wziasc do sklepu i zobaczyc czy dobrze sie bedzie w tym czula? jestes pewny, ze to jej styl? Sukienka rzucajaca sie w oczy i w odwaznym kolorze.

myslalem ze zalozylaby do niej jakies dodatki moze turkusowe . dziewczyny to podeslijcie mi linka na jakas fajna kiecke, pomozcie krystiankowi

Gość Blondasekkk
Jak to jest jest styl to bedzie lubiec, sukienka jest fajna, moze dodatki zostaw jej, turkusowo to chyba bedzie za duzmoze cos w kolorze bialego zlota ze swiecacym

jesli jest to sukienka na te lato to spoko. Pozniej w ciagu jesieni chyba takie kolory juz chyba nie pasuja. Ciezko bedzie dobrac dodatki do takiego koloru, a napewno nie czarne... jakie kolory ona lubi nosic???

lubi zywe kolory , klubi byc wyrozniona, nier jest chyba szara myszka. a gdyby nie patrzec na kolor to co sukienka moze byc?

sukienka bardzo ładna , masz niezły gust jak na faceta;) ale kolor nie bardzo... jakby była kremowa to byłaby super:)

Gość iwonnnnn
poczekaj chwilkę, zaraz poszukamy ;)

Gość lepiej razem wybierzciiieee
lepiej ja weź na zakupy i jej po prostu kup taką, co jej się spodoba, albo siądźcie razem przed allegro. To zależy jaki ma styl, upodobania. Co z tego, że nam sie moze podobać, jak jej już nie,.,..mi osobiscie ta się nie podoba, no ale jej moze akurat przypaść do gustu. skąd my mamy wiedziec co ona lubi.

Gość lepiej razem wybierzciiieee
i na pewno nie turkusiowe dodatkli:/ Wg mnie zcarny jak najbardziej ok - jest kontrast i pasuje do siebie, na pewno będzie suie wyróżniać. na pewno nie żaden niebieskie ani jego opdciebnie:/ bleee

Gość malinka112
skad ty te fote wziales? bo chyba nie z oferty sklepu internetowego, cos mi nie pasi ;p

Gość malinka112
no chyba żę kupujesz używaną ;p

Gość lenaaaaaa