Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdyniakarolinkaa

Co Na Urodziny ...

Polecane posty

Gość gdyniakarolinkaa

Hej moja babcia kończy niedługo 59 lat chciałabym jej kupić coś tylko kompeltnie nie mam pomysłu możecie jakies pomysly podać z góry bym była bardzo bardzo wdzieczna

Gość wódka zawsze dobra jest
:D

Gość gdyniakarolinkaa
babcia nie pijąca raczej hm wiec pomyslalam o szampanie jakiś torcik ale jaki prezent to nie mam pojecia hm

Gość kalafior, ...
kosz z owocami, pomarańcze jabłka, winogron -- coś co lubi jakaś słodkość lub szkatułka na biżuterię jeżeli ma i nie ma w czum chować, lub ładna ramka z zdjęciem jej i twoim, lub ładna staromodna broszka ładnie opakowana -- nie musi być droga może znajdzesz coś co będzie pasować do tego co już ma?? powodzenia

Gość a ile masz lat?
Masz bardzo młodą babcię, moja mama ma niewiele mniej lat, a na zostanie babcią jej się nie zanosi.

Gość krysia44
A babcia aktywna, czy raczej już tylko domowo-serialowa?

Gość winkakinka24
19 mama była młodziutka jak mnie urodziła 18 lat hmm babcia raczej nie lubi broszek itp. chyba postawie na perfum i chyba bedzie dobrze bo ogolnie rzecz biorąc babcia nie obchodzi urodzin tylko imieniny no ale że to jej świeto zarobilam akurat pare grochy chce jej coś zrobić czy taka niespodzianka typi torcik szapanik zaprosić pare osob najblizszych bedzie dobrze ?

Gość kup jej jakiegos
dobrego wibratora bo dziadek pewnie juz nie moze :)

Gość winkakinka24
aktywna tzn pracoholiczka bardziej moja babcia to taka nie typowa znojmi siedza z nia i zartujemy razem taka młodzieżowka bardziej ale młodego syna ma córke wnuczki wiec pewnie dlatego.

Gość winkakinka24
ha co do dziadka pewnie tak . ale bez jaj z wibratorem ;p hihi chociaz pewnie by sie smiala