Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bindaska

pierdolę moją bratową

Polecane posty

Gość bindaska

pierdolę moją bratową bo to fałszywa suka zniszczyła mój rodzinny dom

Gość Ja bym w życiu
aha

Gość wzruszyła nas Twoja historia

Gość bindaska
A w życiu bym jej nie wypierdoliła chyba że z chaty na zbity fałszywy ryj

Gość eee mleko >?

Gość mojajesttakasama
Ale wiecie - to nie jest najgorsze. Najgorsze jest to, że zachowuje się jakby NIC SIĘ NIE STAŁO. Bo wiecie - tak można, ale należy mieć wtedy opinię, nic z tego. To mnie doprowadzało już ostatnio do SZAŁU dosłownie. Aż wszystko skapowałam. To nie jest tylko jej choroba psychiczna oraz jej ojca - jeszcze jej brat jest chory na łeb przez klasę sportową w podstawówce. I ona sobie idzie linią swirkowacenia po bracie. Bo tu gdzie mieszkam ONA MA OPINIĘ - jaką ona może mieć opinię u diabła? Taka debilka. Okazuje się, że super po...swoim bracie. No wiecie jakie to jest dno. Zapomniałam, że rzeczywiście ten idiota ograny też tu do szkoły chodził i to najpewniej do klasy sportowej. O matko! Bo już przestałam panować sama nad sobą. Ale znowu wszystko sie zgadza. Większych świrów tu chyba już nie ma niż rodzina bratowej. I słuchajcie - bo ona jest gwiazdą. Taka tam jakaś walnięta - właśnie cicha, nic nie mówi - ona jest gwiazdą. Po bracie. A ten brat? Po sterydach łeb mu wywiało i wygląda jakby miał 20 operacji plastycznych - jak nie on. TRAGEDIA mówię wam. Takie łomoty - niszczyciele to raz, ale oni nie mają zwojów mózgowych. Wolę zwoje mózgowe ślimaka niż ich. Naprawdę. Bo wszystko co robią jest jak na zwolnionych obrotach, jak z jakiegoś filmu z cyklu sen we śnie - to nie jest nawet świństwo tylko jakieś nie wiem - jakaś PARANOJA!!! Boże - już się tak chronię przed nimi jak to tylko możliwe. A rodziców mam też 2 psycholi. Jak ja tu nie ześwirowałam to nie wiem. Laska po płocie sobie za mąż wyszła. PO PŁOCIE. Coś strasznego. Ale wszystko mi pasuje :( I tyle :(

Gość mojajesttakasama
Mówie wam - że mnie okradła to oona powinna mieć opinię, nie? Nie - ona ma SuPER opinię tu. Bo jej brat na oczach wszystkich rozwalił sobie życie sterydami i na tym ona jedzie. A teraz się przechrzcił, że on nie jest stąd tylko tam gdzie się MUSIAŁ(?) hajtać. Bo na logikę miał zwiać. Nic nie umiał - języka nie umiał, niczego. Pewnie się uczył ale jedynie co wlazło do łba po zaćpaniu się w wieku lat nastu to las jego tatusia. I tyle :( Ale żenada. I takie gówna mnie okradły i to jak. Z opinią na mnie zła - bo ja przeklinam. Nie - już nie przeklinam. Oby się to dno raz dwa skończyło. Tylko niech mnie nikt do tego łysego gówna nie porównuje. Ja nigdy nie cpałam. A on? Niech się zaćpa do jasnej cholery - choć tyle niech zrobi uczciwie bo skąd on jest na miłość boską? Skąd on jest - leśnik , który sie do lasu nie przyznaje? Wójt Gminy OPĘTANY LEGION? :( Spylaj kto może przed zwykłym ZEREM :( ps. do lasu sie nie przyznaje, a z ojcem sra na jednym kiblu. Ciekawe czy się do dzieci przyznaje. Pewnie też nie jego. Mówię wam - wyjazd 1000 km to mało. MAŁO!!! :(

Gość mojajesttakasama
A ta moja bratowa słuchajcie - taka rodzinna, gdzie ona to zamieszkała 3 lata temu? Omal nie oszalałam :( No ale nie oszalalam. Przeklinać już też nie przeklinam. Ale wiecie - ten jej brat zawsze wydawał mi się takim nerwowym debilem jakimś, przemądrzałym , obrzydliwym. Dajcie spokój. Po latach? Jakby przeszedł CAŁKOWITĄ OPERACJĘ PLASTYCZNĄ TWARZY. I teraz go widzę na zdjęciu - teraz gruby, łysy, kiedyś wielka gwiazda sportowa, pełno rekordów szkoły, w sprintach chyba. Nie pamiętam. Boże. Szkoda , że się nie zapił - tyle mam do napisania. A to tylko rekordy szkoły. To co może być dalej? :( A ta reszta tego towarzycha? Ło matko! Diabły wolę z piekła w czystej postaci niż ich obłudę. Obłudni - matko święta. Jak długowieczni tak obłudni. I tyle :(

Gość mojajesttakasama
Wiecie co - jakie ja mam pretensje do tej wiochy. ja tu nie chcę wracać NIGDY. Wszystko sie może zdarzyć, ślepa miłośc, złodziejstwo, ale rok w więzieniu bo nikt normalnej nie pomógł. Co dalej nie wiem, ale już to rozumiem i ograłam. Ale wiecie - równie dobrze mogłam sie powiesić bo tak cierpiałam z nienawiści i to było ponad mnie. Ponad. Zła opinia, bezrobocie. 5 lat sobie mną poniewierali. Wiecie co. No oni nie są godni być nazwani gównami tu wszyscy. Przykro mi :( Jedynie ja jestem godna się tak nazwać w razie co - oni nawet tyle jak dla mnie. Zero zasad. Pierwszym pociągiem mieli mi dać wyjechać to wspierają chorą na łeb matkę mą bym się powiesiła i praca byłaby dla kogo innego. Tak mi to wygląda. A ta? Zwariowała na amen? Co ona chce zyskać? Tego już w ogóle nie rozumiem. Na szczęscie wszystko już kontroluje, ale ...po co? Po co mi wiedza o sterydach jakiegoś głupa. Sami powiedzcie. Czy oglądanie ryja chorej na łeb bratowej - jej życie to płoty i dachy. No to niech se album załozy. Bo mnie jej morda nie obchodzi. Ani jej IDIOTYCZNY chichocik :(

Gość mojajesttakasama
Wiecie - moim zdaniem tę monja bratową powinni se gdzieś na dachu powiesić, albo na płocie. Podobnie jak moją matkę, która w oczach ludzi wygrała ze ną...genitaliami. Porodem. No ale ja się nie prosiłam na ten świat. Oto problem. Jakaś wariatka sie nie zabepieczyła i oto jestem. A zabić się? No jeszcze trochę z kobieta, która mnie urodziła i żywi i się zabiję, ani chybi. Zresztą - życie mnie wykończy bo z głodu umrę. I znowu umrę nie umrę - Kolbego fenolem wykończyli, a ja? Kto da na fenol dla mnie? Może jednak moją matkę ktoś fenolem stuknie. Jak nie chce inaczej. zreszta po co? Dzieci nie może mieć. Mogła mieć jeszcze jedno. Już nie może. No cóz... jak my mało wiemy o sobie w tej Polsce... w Polsce? ...yhmm...czy ja jestem w Polsce prosze państwa? Nie mogę w to uwierzyć. To chyba jest ...Berlin. Leśny Berlin w Polsce. A na pewno wieś, która zorganizuje Olimpiadę 20...44? :(

Gość bindaska
Na dodatek moj mąż jest ojcem chrzestnym ich córeczki a za dwa dni mała ma roczek . Kupiliśmy dzieciaczkowi fajny prezent ,ale nie wiem kompletnie jak jej go dać, bo na roczek nas nie zaprosili, z resztą i tak byśmy nie poszli, bo po co psuć dziecku imprezę chorą atmosferą. I poza tym obawiam się ,że bratowa wyrzuci zabawkę przez okno, bo już parę razy tak zrobiła, a mój brat jest pipa i nic jej nie powie.