Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jevvcia

On nareszcie odszedl od zony!

Polecane posty

Gość Jevvcia

Niech ktos zatrzyma swiat, ja wysiadam... W pracy mialam kolezanke ktorej nie ukladalo sie z facetami. Natretnie pytala czy nie znamy kogos wolnego. Ostatnio wczoraj. A dzis przyszla i od progu rzucila tekstem: Hurra! Moj facet wreszcie wyprowadzil sie od zony! ! ! Zatkalo mnie. Drugi raz zatkalo mnie, kiedy wszystkie dziewczyny z naszego biura rzucily sie z gratulacjami - "to super!!!", "świetnie!!!", "zasłużyłaś na szczęście!!!" Chyba jestem jakas niedzisiejsza idiotka, bo dla mnie to obrzydliwe.

Gość Jevvcia
Nie bede jej nic wygarniac. Nie spoufalam sie z kolezankami z pracy. Jako daleka znajoma jest dosc sympatyczna. Nie pochwalam jednak jej zachowania. Ale dziwia mnie pozostale dziewczyny - kazda z nich ma jak nie meza, to narzeczonego albo faceta...

Gość co za nieszczęśliwa dziewczyna
musiała być strasznie zdesperowana - pewnie jakbyś ją kiedyś zapoznała z jakimś facetem to brałaby bez porównywania. Smutne to, niektóre kobiety wciąż myślą, że nie obejdą się bez faceta.

ale masz idiotkę w pracy :o zniszczyła jedna rodzinę a skoro facet zostawił żonę dla niej to ją pewnie też zostawi jak się pojawi jakaś ładniejsza/seksowniejsza w jego życiu :o

Gość masz wiesniacka bluzke
red high cos tam ty jestes ta sama osoba co martuszka?