Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfhghgj hv

ocencie obiektywnie ..

Polecane posty

Gość fhfhghgj hv

Jestem z chlopakiem od 3 lat, bardzo go kocham, ale nie potrafie mu do konca zaufac, dlatego sprawdzam jego archiwum. Dowiedzialam sie miedzy innymi , ze pare dni temu gdy rzekomo byl z kuplami na piwie, siedzieli tez z dziewczynami ... Niby nic zlego sie nie dzialo, ale przeciez mnie oklamal. To nie jedyny raz, zdaza mu sie wychodzic mowiac mi ze siedzi w domu. I teraz nie wiem co robic ? Bo przeciez nie moge mu powiedziec , ze wiem ze mnie oklamal, bo nie moge sie przyznac ze czytalam archiwum. Ale tez nie chce tego tak zostawiac, to nie w porzadku z jego strony. Chociaz sama nie wiem.. jestem bardzo zaborcza w zwiazku, chcialabym go tylko dla siebie, chyba dlatego mnie oklamuje. Nie potrafie obiektywnie ocenic czy ja robie zle, ze mu nie ufam.. no ale przeciez okazalo sie ze mialam podstawy. Czy tez on nie powiedzial mi ze siedzial z kolezankami, bo wie ze klotnia gwarantowana... Tylko ze kiedy ja wiem , np teraz ze on gdzies siedzi z chuj wie kim , to nie moge tego zniesc, nie moge o niczym innym myslec.. Pomozcie

Gość fhfhghgj hv
??

Gość fhfhghgj hv
upuppu

Skoro mówisz że jesteś zaborcza w swoim związku i kłótnia gwarantowana, to może spokojnie z nim porozmawiaj. Powiedz ze chcesz mu ufać bo to jest podstawa związku i żeby mówił Ci jeśli gdzieś bez Ciebie wychodzi. Ja swojemu powiedziałam że cenię sobie szczerość, może wyjść z kolegami ale chce o tym po prostu wiedzieć. Ja też tak robię.

Gość fhfhghgj hv

Gość ..klepsydra..
nie okłamał cię tylko pominął ten fakt wiedząc że jak powie że będą tam tez dziewczyny to zrobisz scenę zazdrości... wśród moich dobrych znajomych też jest taka para, w której dziewczyna jest chorobliwie zazdrosna o każdy gest swojego faceta. a on żeby uniknąć awantur często o pewnych rzeczach po prostu woli jej nie mówić bo wie jaka ona jest. I nie świadczy to o tym że od razu musi zdradzać

Mój też tak czasem robi, mówię mu, że nie będę mu nic zabraniać, ale żeby mi po prostu powiedział gdzie idzie. I tak czasem nie mówi, jak to drobne wyjście to nie zwracam uwagi, ale jak dowiem się, że było coś poważniejszego, to robię awanturę. :P

Gość z moich
osobistych doświadczeń wiem, że faceci czesto pomijaja ciekawsze watki ich wypadów, etc.. Moj czesto pomija jakies fakty, ktore czesto wychodza potem i tak na jaw, a jak sie zloszcze to slysze " przeciez nie pytalas".:P

Gość ffiioołłeekk
Nie mów mu o archiwum! Wymyśl np, że ktoś go widział w ten wieczór i że siedział z jakimiś dziewczynami, zapytaj, czy to prawda. Wierć temat to może się przyzna, wtedy powiedz, żeby następnym razem mówił Ci prawdę niż żebyś się miała dowiadywać "z innych źródeł". A swoją drogą przeglądanie wiadomości faceta nie popłaca, przerabiałam to i to jest gorsze niż niewiedza, bo one mogą nic nie znaczyć, ale sięją zamęt i niepewność w głowie, a wtedy podejrzliwość urasta do niebotycznych rozmiarów.

Gość tiaaaaaadd
klepsydra - trafnie to opisałaś. :) zgadzam się z tym. Do autorki: 3 lata razem a chcesz zrobić mu aferę bo były też tam dziewczyny? masakra. Jak głupia nastolatka się zachowujesz. Jakbyś była bardziej w porządku, to i ty byś tam pewnie też była, ale wolał ciebie zostawić w domu żeby nie psuć atmosfery.

Gość dfsvsr
klepsydra gówno wie. ja sie nie zgadzam na wyjścia z klezankami. ty tez nie powinnas i dobrze robisz ;)

Gość guminisiowa
a ja sie w 100% zgadzam z tą osobą - ffiioołłeekk :)

no skoro go do tego zmuszasz, to Cie okłamuje - proste!!! Nikt nie będzie żył w klatce, bo związek to nie więzienie. Fakt, że dla mnie facet jest bez charakteru, bo powinien zrobić porządek z Twoją chorą zaborczością albo Cie kopnąć w tyłek, a on kręci, mota. W efekcie Ty mu sprawdzasz archiwum się wkurzasz - i juz mamy błędne koło. Czy Wy się w ogóle między sobą nie porozumiewacie????? Ustalcie sobie jakieś racjonalne zasady, z którymi da się żyć i po kłopocie "powiem" Ci, że ja bym chyba oszalałą w Takim związku, w któym nic mi nie wolno, bo wciąz są jakieś podejrzenia. Że już nie wspomnę sprawdzaniu moich rozmów z innymi osobami

"powiedz, żeby następnym razem mówił Ci prawdę niż żebyś się miała dowiadywać "z innych źródeł" co Wy wymagacie od faceta, żeby był masochistą????? Skoro robi mu awantury z byle powodu, to jak ma mówić prawdę?????