Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretka bezowa

prezerwatywa w portwelu

Polecane posty

Gość margaretka bezowa

poznałam cudownego meżczyznę, zaczęliśmy się kochać, on nie lubi prezerwatyw, namówił mnie abyśmy kochali sie bez nij zgodziłam sie a po kilku dniach w jego portwelu znalazłam prezerwatywe czyli mnie okłamał mówiąć że nie ma zabezpieczenia bo chciał bez gumy:( po co nosi to w portwelu skoro i tak kochamy sie bez gum (tabletki anty)? Juz chyba mu nie ufam:(

No sorry ale gdybym ja miała się kochać bez gumy z nowopoznanym partnerem to zażądałabym badań lekarskich

Gość margaretka bezowa
pokazał mi badania na hiv i znalismy sie długo, pół roku, ustaliliśmy ze stosujemy tabletki, rozmawialismy na ten temat

Gość niestety coraz
wiecej facetów ściemnia że nie może gumek używać - wymyślaja uczulenia itd ,wszystko po to żeby jebac bez gumy bo tak im wygodniej!!!!!!

1 - portFelu, 2 - jak mogłaś się kochać z nowopoznanym gościem bez zabezpieczenia? pogrzało cię? 3 - może ta prezerwatywa z portfela to np. jakis prezent z osiemnastkiczy coś takiego, czasami ludzie dają dla żartu takie rzeczy i nikt normalny ich nie użyje

no to pisz ze z nim jesteś pół roku a nie dopiero go poznałaś... zaczynasz topik jakbyście się poznali w tym tygodniu. moj facet ma u siebie gumki w razie gdybym zapomniała tabletki

Gość margaretka bezowa
myslałam że może kupił gazete np. CKM i była tam ta prezerwatywa i ja schował do portfela potem tez myslałam że moze dostał własnie tak dla żartu a teraz już rózne mysli mi przychodzą może mnie zdradza? może tak na wszelki wypadek nosi jakby spotkał jakaś inną? Ale jak nosi na wszelki wypadek to znaczy że ma gdzieś zwiazek ze mną chyba go rzuce:(

Gość margaretka bezowa
nie grzebałam tylko poprosił mnie abym zapłaciła w sklepie jego pieniędzmy, sam mi dał portfel i przypadkiem znalazłam:(

To co piszesz jest absurdalne - "może tak na wszelki wypadek nosi jakby spotkał jakaś inną?" nie znajduj sobie problemów, zapytaj go o to i już, a nie będziesz się bez sensu zamartwiać