Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolenka20

Powiekszony wezel chlonny pod pacha w 39 tc...!CZY TO COS POWAZNEGO??HELP

Polecane posty

Gość lolenka20

Hej kobietki... Od paru dni czuje ze pod pachą mam powiekszony wezel chlonny i boli i czuc ze jest gulka :( Nie wiem od czego to jest, jestem w 39 tc i czy ktoras z was tak miala? moze to przez to? a moze to rak?

Gość lolenka20
???

ja mam od dawna problemy z jednym z węzłów pod pachą. Przy każdym przeziebieniu jest powiekszony, a po porodzie powiekszył się jeszcze bardziej. Przycisnełam go i poleciało z niego mleko!!!! Wpadłam w straszną panikę, zadzwoniłam do poradni laktacyjnej płacząć, że chyba mi kanaliki mlekowe popekały. babeczka uspokoiła mnie, że to sie zdarza. Kazała zrobic zimne okłady i przeszło. Moze u Ciebie to mleko?

Gość ja miałam ostatnio taki proble
na poczatek radze odstawic golenie maszynką i uzywanie antyperspirantów, jesli to było przyczyną ( a czesto tak jest ) to ból minie i gulka się zminiejszy lub zniknie Duzo czytałam na ten temat , w ciazy to się zdarza, moze to byc tzw trzeci sutek , lub piers , która wbrew pozorom siega az pod pache lub zmiany hormonalne lub tak jak pisałam zapalenie mieszków od golenia i antyperspirantów Odstaw to na poczatek i obserwuj, Jesli nie minie to tez się nie martw , bo to moze byc od ciazy , moze minie po porodzie Ja czytałam ,ze duzo kobiet tak miało , były u lekarza i okazywało się ,ze to normalne Powodzenia