Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natashaxxx20

czym wyprostować kręcone wŁosy?

Polecane posty

Pomocy! za 2 tyg. idę na weseLe... naturaLne wŁosy mam kręcone... a chciaŁabym pójść w ideaLnie prostych... czy znacie może jakieś dobre środki czy preparaty? takie żeby również trzymaŁy dość dŁugo...

Gość fjsnjifsdf
np. prostownicą.

Gość janina ze szczecina
a ja mam takie pytanie, za miesiąc mam wesele jakieś 600km stąd... i chodzi o to, że pewnie na nie pojedziemy w piątek...wesele jest w sobotę, wiec fryzjer odpada, raczej nie bede szukac tam 600km stad niewiadomo gdzie fryzjera:O mam długie proste włosy.. co moge z sobą zrobić?

Gość fjsnjifsdf
miła jak zawsze co jest z twoimi brwiami ?

Gość jak glupia jestes to prostuj
za kilka lat jak bedziesz miala spalone wlosy od prostowania to docenisz swoje naturalne, krecone.wiem co mowie bo tez swego czasu mialam swira na punkcie prostowania wlosow i kazdy mowil mi to co ja ci teraz pisze. no ale to twoja sprawa co zrobisz. powodzenia.

Gość ladkajd
jest masa tego w sklepach, wejdż do drogerii, popytaj, pewnie i tak bedziesz musiała to prostować, albo poproś, by ktoś z rodziny umówił Cię do fryzjera na miejscu, skoro dojeżdzasz na wesele. jesli to bedzie kumata babka, to powinna wyprostować włosy na szczotce, efekt jest lepszy niż po prostownicy, bo nie wyglądają na takie tłusto-ulizane a są wygładzone i podniesione. bedzie mieć profesjonalne kosmetyki, co zapewni efekt na całą noc. tyle w temacie:)

Gość trzydwajedenstart
jak Ci fryzjer wyprostuje, to całą noc będą idealnie proste.