Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

jak spedzacie czas w domu z waszymi połówkami

Polecane posty

Gość a taka jedna 24444yy

podajcie przykłady. Przychodzi do was wasza połówka ...partner/ka i co robicie jak wyglada ten czas..albo ja wy idziecie do niego

Gość chickenburger
nie pisz że masz 24 lata i zadajesz takie pytania :O

Gość jak to jak...
sexujemy sie oglodamy tv jemy rozmawiamy itd

Gość u mnie bylo takkkkk kk
Mieszkamy razem wiec powiem jak bylo kiedy nie mieszkalismy razem :p Kiedy on przyjechal do mnie to oglądalismy filmy, rozmawialismy, gralismy w gry i oczywiscie seks :classic_cool: Kiedy ja przyjechałam do niego to robiliśmy to samo z tym że u niego :) Oprocz tego to wiadomo, chodzilismy na spacery, nad jezioro, do kina, klubu, na imprezy, ogolnie sie nie nudzilismy. Teraz jak mieszkamy ze soba jest nudniej bo monotonnie ale i tak jakos sobie radzimy

a jak kobita z betonu przylezie to ja dre morde , żem glodny to ona w trymiga kartoflów nagotuje , potem zapuiści motur , obejrzym serial , w którym gl. bohaterka jest własną matką a potem.. zadrze kiece i jest jak na Zachodzie...rozpusta i wyuzdanie

Gość widujemy się niestety rzadko
więc jak już przyjeżdza to: 1. wiadomo co 2. przygotowujemy coś do jedzenia i jemy/idziemy jeść na miasto (rzadziej) 3. oglądamy filmy, słuchamy muzyki, czytamy wiadomości, gramy w szachy itp. W całym międzyczasie rozmawiamy o tym, co u nas było przez ten czas. 4. Odpocząwszy idziemy na spacer do parku zrzucić co zjedliśmy. 5. wiadomo co. 6. Kłócimy się o to, że musi wyjechać i dlaczego na tak długo. 7. Idziemy spać.

Gość jak to jak...
przecież pisze ze w domu w domu chodzicie na spacery baranki

Gość widujemy się niestety rzadko
gdzyby ktoś nie rozumiał o czym piszę w punktach : wiadomo co , to wyjaśniam: że chodzi o wizytę w kibelku