Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akfarelka

69

Polecane posty

Gość Akfarelka

Mój chłopak chce 69, a ja nie odważę się nigdy na lizanie mu fiuta.. trochę się obraził.. powiedziałam, że mogę rączką ale przecież już nie to samo no nie? bleeh.. nie każda kobieta przecież lubi taką formę pieszczot.. :( ja do takich nie należę..

Gość drapaczka
o kurcze moj tez koniecznie chce 69 a ja chyba nie dam rady za bardzo sie wstydze:-O

Każdy się najpierw krępuje i boi, zwłaszcza jeśli chodzi o strefę intymną. Najgorsze to zmuszanie... Ale... Można krok po kroczku, aż się człowiek przekona, że nie taki diabeł straszny. Kiedyś pewnie bałaś się dotknąć, a nawet spojrzeć, no nie? Może zacznij stopniowo się oswajać. Popatrz z bliska, pocałuj najpierw raz, potem dwa. Zacznij od części, która wydaje się dla Ciebie "najprzyjaźniejsza". ;) Nie musisz wszystkiego robić za jednym razem, można to przecież rozłożyć na kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt zbliżeń. Dopiero wtedy się przekonasz, czy jesteś w stanie na coś więcej, czy chcesz pozostać przy całowaniu, czy nie chcesz nic z tych rzeczy.

Gość pytanie numer 1
a mnie sie podoba pozycja 69

Gość złotousty
tragedia. oral w wykonaniu kobiety powinien byc na porzadku dziennym.mniejsza z konczeniem w ustach ale samo zaspokojanie jak najbardziej.ale czego wymagac od zacofanych polek