Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zydóweczka HAYa sprzedawała ..

CO MYŚLICIE O ŻYDACH ?

Polecane posty

...JAJA JAK wyżej oc myslicie o Żydach , serio odpowiedzi prosze

podoba mi sie że walczą o swoje, żyd żydowi krzywdy nie da zrobić, nikt ich nie lubi a są potęgą. A polaczki, jeden drugiemu by nóż w plecy wsadził.

ok thx za tpowiedź ktoś jeszcze?

do ten ostani NIEDZIEL , a ja pracuje z dziecmi autystycznymi tak abstahując od tematu ..... a co do żydów mam z nimi do tej pory kiepskie doswiadczenia dlatego pytam

abstarhując*

kafe jest głupia mysli h..ując

tu gdzie mieszkam (USA) jest ich bardzo duzo

Gość radiotopten
czytałam gdzieś, że żydzi, indianie i bodajże cyganie są najlepszymi kochankami

no tej przyjemnosci akurat z żadnym nie miałam :D

Gość rtetergtregt
kiedys mialam chec na zyda,ehhhhhhh

czy ktos z Was parcuje z nimi?

- Co pani czyta? - Czytam właśnie, że najlepszymi kochankami są Żydzi i Indianie - Pani pozwoli że się przedstawię. Nazywam się Mojżesz Vinnetou.

W Polsce Zydzi nie rzucają sie az tak w oczy tutaj wUSA w większości chodza w myckach itd

Gość Mojżesz Winnetou
a pałe mam jak Kunta Kinte

Gość bukaa
Oni zrobili? Zobacz, jakie mają dotacje ze Stanów, bez tego by sobie nie poradzili. Mnie denerwuje to ich ciągłe wywlekania Holokaustu i tłumaczenie tym wszystkich swoich podłości. Czy czytaliście "Łuk Triumfalny"? Jak to jeden Żyd drugiemu przed wojną nie pomógł, choć nie groziło to obozem koncentarcyjnym ani rozstrzelaniem rodziny

ja slyszlam 2 rzeczy po pierwsze ,że "mądry Żyd to zakonspirowany żyd-mowa o Polsce" a po drugie , że w czasie II WŚ bogaci zydzi chcieli sie bozbyć biednych

oni mają dotacje ze stanów, my nie mamy. Dlaczego? Bo oni potrafili sobie wywalczyć/wyłudzić/wyprosić te dotacje, my nie. Kupujemy nieuzbrojone rakiety, popsute F16 i inny złom. A oni bez tego mają dotacje. Antysemityzm? Wkurrwiające, ale bardzo sprytne. Mogliśmy się też na to załapać (antypolonizm?) bo historia dała nam taką szansę w tym samym momencie. Ale nie. Oni mają teraz profity ze swojej tragedii, my mamy polish jokes.

a co do Holokaustu to niestety ale juz kila razy słyszalm jak ludzie powtarzają taki mit ze to Polskie obozy były

Gość mi sie nie podoba
jak postepuja z ludnością Palestyńsko i że ich nikt za to nie każe

Cezar .......please lol chamski kawał ale dobra tez pojade po nich troche bo mnie ostatnio zeźlili na maxa . W obozie dzieci proszą Hans pobaw sie z nami pobaw ! Hans : zjeżdzać dzieci: pobaw sie pobaw Hans :spadówa dzieci: prosimy Hans : ok ,POKAŻCIE RĘCE , wyjął karbin maszynowy i woła : kosi kosi łapci

Gość bukaa
Ostatnio nawet Niemcy tak stwierdzili, a w końcu oni powinni wiedzieć czyje to były obozy :p Ale twierdzą, ze to taki skrót myslowy. W dobie kompletnej ignorancji za 10 lat ludzie faktycznie będa tak myślec, zwłaszcza, ze wojny nie rozpętali Niemcy tylko naziści lub faszyści. Ale to trochę nie na temat.

Wolę o nich nie myśleć. :P Tak jak i o innych nacjach, żyję w Polsce, rodacy dostarczają mi wyjątkowo wiele wydarzeń do przemyśleń. :o Lepiej sobie nie zawracać głowy 7-mio milionowym państwem. :P

Gość fghjbdb
Ja tam do nich nic nie mam :P. To że Izrael ma popieprzonych polityków to inna sprawa. Mieszkałam w akademiku z żydówką która w wieku 15 lat przyjechała do Polski z Izraela. Mówiła mi ,że ta partia która teraz rządzi oraz pan premier Beniamin to taki tamtejszy ostrzejszy PiS, Kaczński i Rydzykowo czyli szukają tylko z kim by się tutaj pokłucić. Stwierdziła że żyło się tam lepiej gdy lewicowa Partia Pracy była u władzy ale po zabójstwie Icchaka Rabina już nigdy nie osiągnęła takiego poparcia. Dziewczyna miła, uczynna jej brat dawał mi za darmo korki z anglika. Ja poznałam takich żydów jakich ty to nie wiem. Nie da się jednak ukryć że mają farta jakich mało i zmysł do interesu (przynajmniej ona miała :P.

tylko ,że w Polsce podobno jest ich tez duzo

i właśnie takie teksty o materiale opałowym wobec Żydów świadczą o debiliżmie polaczków obesranych brudnych , dołujących , którzy miast się uczyć od mądrzejszych wolą Ich obrażac . i dlatego tu zawżdy będzie: wsza menda i komenda! a polaczki bedą pariasami i gastarbaiterami pijacymi mocz pracodawców mlaskając przy tym i czując się jak by byli zaszczyceni

nie mialam o nich złego zdania do póki nie mialam stycznosci, są na maxa bezczelni