Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zydóweczka HAYa sprzedawała ..

CO MYŚLICIE O ŻYDACH ?

Polecane posty

pewien zyd jak kupil dom od mojego ojca to nawet go nie powiadomił i zniszczył wszystkie jego pamiątki...a w sumie wszyscy chyba znają te słynne ,,nasze kamienice a wasze ulice,, żyd to taki gnój że mimo że nie jest u siebie to się rządzi...albo inny przykład strasznie się to nie robią jacy oni to nie poszkodowani poprzez wojny a szczegółnie tą 2 a napadają dziś na humanitarny transport...araby się wkurwią kiedyś i ich zajebią i tyle będzie żydów

Gość maja glowy do interesow
po trupach do celu. We wszystkim wietrza swoj interes. Zawsze chodzi o to, by wiecej brac niz dawac.

Gość Jeszcze takich jawnych
zydow to jakos toleruje... ale tych zakamuflowanych, co rzadza nami, a w ogole nie powinno ich tu byc to nie dzierze :O

Gość karddan
AURTON-jestes sam gnojem ,takim samym jak twoj ojciec.Macie pretensje do Zyda ,ze kupił dom .Trzeba bylo nie sprzedawac.Zenujace .

tak ale ojciec się z nim umawiał że będzie brał te rzeczy nie znasz aspektów sprawy a się wypowiadasz a po drugie to był mąż siostry mojego ojca i byli rodziną...to co zrobił nie było fair...a ty pisząc takie rzeczy się błaźnisz tylko...

a po drugie nie mam pretensji że kupił dom tylko że w sposób brutalny wyrzucił pamiątki rodzinne...ty jestes taki głupi czy tylko udajesz??

Gość karddan
Dla jednego pamiątki ,dla drugiego śmieci.Skoro stał sie włascicielem domu zrobił po pprostu porządki w SWOIM JUŻ DOMU. Powołujesz sie na to przysłowie o ulicach i domach.To jest zawisc ,ze Zydzi sobie lepiej radzili w gospodarce kapitalistycznej.Normalna gra ekonomiczna .Masz pieniądze,kupujesz ,nie masz -wegetujesz .Zmiana sutuacji moze nastą pic poprrzez cięzka prace,zdobycie wykształcenia.Albo zżera cie zazdrosc i tkwisz w beznadziei.

Gość zydóweczka HAYa sprzedawała ..
generlanie nie jestem rasiastką, ani nacjonalistką ale zaleźli mi za skóre , po prostu nie poznałam ŻADNEGO NORMALNEGO ŻYDA , - normalnego w sensie , nie wywyzszającego sie , nie węszącego wszędzie ineteresu i nie bezczelngo