Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

postanowilam..

Polecane posty

Gość jenifferka ty lafiryndo
i zakalo tego forum :D gdzie fota tej twojej willi i meza dzianego :(

wy ja widze nie znacie :D ahhh jenifferka moze maz cie wykopal :P a i sie jaralas na forum widze ktora z was ladniejsza wklejajac zdjecie :D:D:D buahahahahahah

Gość idź zrób qpe

jenifferka ale ten pokoj nie wyglada na bogato na fotce :P :(:( zaszkoczylas mnie kiedys tak sie tu chwalilas ahhh i ohhh myslalam ze wille z basenem wstawisz a tu jakis zwykly pokoj widac naprawde spodziewlaam sie czegos lepszego 😭

jenifferka ty lafiryndo taka jestes cwana ale w pomaranczkach ?:) jestem bogata i nie musze nikomu tego udowadniac jakbys chciala kurva jego mec wiedziec poki co mieszkam w mieszkaniu ale jeszcze zes tego kurva nie doczytala tepa strzalo a miedzyczasie budujemy swoj 200m2 domek labadziaro:P

Gość krisssss
jeniffer-moglabys podac gg?szukam wirtualnej kolezanki

jenifferka 😭 no fakt juz dawno cie tu nie widzalam ,a i ja nie bywalam :( zal ze nie doczytalam :( ale szczerze jestes oblesna :D 🖐️ ps . czarnego nika to ja na kafe nidy nie mialam ani nie mam zamiaru dla ciebie specjalnie zakladac tempa strzalo :P

Gość masz bałagan w pokoju
ciesz sie ze nie ma tu Twojego tajemniczego wielbiciela :D

a i 200 metrowy domek to 50 % polskiej populacji ma 😭 zawiodlas mnie oj zawiodlas :(:(:(

Gość krisssss
jestem,ale ja tez nie szukam przygod,tak tylko chcialbym normlanie z kims pogadac

Gość kocham jednego z Abby
wpierw kocmołuchu posprzątał w tym czymś co jest zapewne twoim pokoikem, uprzątnij ten barłóg, a potem zadbaj o siebie jak takaś bogata, nawet na fryzjera nie stać :o :classic_cool:

na tym forum może niczego, ale w życiu na pewno do czegoś dążysz, jakieś cele, plany... a już myślałem że Cię zachęcę do rozmowy;]

wybacz kochany ale nie przyszlam sie tu spowiadac;) za duzo ludzi mnie tu nie lubi (nie lubi to chyba błedne okreslenie) nie nawidzi....więc nie chce byc wyśmiweana z tego co tutaj pisze;) chyba zrozumiale;)>?