Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25ooooo

moj facet zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

Gość AUTORKO
możliwe, że nie doczytałem, ale zdaje mi się, że nie wspomniałaś jak to wygląda z Twojej strony z tym pamiętaniem o urodzinach, tudzież innych ważnych datach w życiu Twojego faceta.

ja od pierwszego dnia jak go poznałam pamietam o takich swietach..chociaz urodizny ma dopiero w grudniu jak były walentynki fakt znaluismy sie raptem miesiac...spotkalismy sie..kupiłam mu drobiazg a non mnie nawet czekoladki..chodzi o gest ja mu kupiłam taki masazer do głowy ..takie coś z jajem:P..ale mu nie dałam bo on widocznie nie czuł potrzeby wtedy zeby mi cos dawac

zawsze pamietam o waznych dniach w zyciu mojej rodizny i bliskich przyjaciół

Gość AUTORKO
No to trochę nie fajnie. Pociesz się, że większość tak ma:P

ktoś pogada

Gość matacz...
Dallia matacz... jak Ty masz sklerozę to nie znaczy że kazdy facet tak ma. Pewnie że kazdemu moze się zdarzyć zapomnieć o czymśtam, w koncu jesteśmy tylko ludźmi no ale tutaj to już lekka przesada...ani imieniny ani urodziny ani dzień kobiet..ma wszystko facet w doopsku i tyle. A poza tym to co, ona ma się upominać o prezenty czy jakieś życzenia? ma mówić "ej kochanie pamiętaj jutro dzień kobiet"? paranoja... ------------------------------------------------------------------------------------------- skleroze ? nie , to nie to , to całkiem coś innego było , dzis juz pamietam kiedy mama ma urodzin, jak i tata kiedy miał , ale daty jego smierci do dzis nie pamietam , imieniny ? to jakas bzdura , ale nich kazdy swietuje co chce ! Dzien kobiet to inna sprawa jest tak nagłosniony , ze nie sposób o nim zapomniec , bo w tym dniu pełno jest wszedzie hadziajek z kwiatami - ale Dlaczego ja mam swietowac dzien kobiet jak nie swietuje sie dnia mezczyzny ? stawiam protest i takowy ma w dupie jesli o moim dniu sie zapomniało :) Prezenty - a co to one sie nalezą ? to jakis obowiazek ? i na koniec - na codzien jestem tak miłym i uczynnym facetem , ze moja kobieta jak by ma ciagle urodziny , czy dzien kobiet , wiec nie czuje sie w obowiazku pamietac o takich błachych w zyciu sprawach - są wazniejsze !

chyba nikt:(

Gość matacz...
o czym ? sprecyzuj ...

Gość rano radzili mydło
zaczekaj do wieczora, mój zawsze każde życzenia składa mi wieczorem;-) a jak na prawdę zapomniał, to i Ty o nim parę razy zapomnij - może mu pamięć wróci, a jak nie to adieu

ja wczoraj to pisałam

Gość gość
u mnie jest podobnie szesc lat zwiazku totalna olewka zero prezentow

Gość gość
mówisz to do autorki sprzed ośmiu lat?

chyba z nim zerwesmutas.gif x załóż słit blogaska o tym:D x .bo był w pracy do 22 cos x cóż za niedojrzała wymówka, to jakaś patologia:D

zawsze pamietam o waznych dniach w zyciu mojej rodizny i bliskich przyjaciół x no patrz, a ludzie do pracy do 22 chodzą i nie mają czasu na naprawdę ważne kwestie organizacyjne:D

Jeśli zapomina o ważnych datach to już nie jest moim zdaniem kandydat na poważny związęk. x :D tu lecą coraz lepsze kawałki:D

Gość gość
Brok, najlepszy facet to taki, który nie zapomina o szczepieniach:D Właśnie taki jestem, dlatego pytam: byłaś szczepiona?:p