Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

result

po seksie lodzik?

Polecane posty

moj facet chce zebym zrobila mu loda po seksie. czy jakis facet ma tez takie zachcianki, i czy to normalne. mnie sie wydaje ze skoro juz doszedl to ze nie ma ochoty na nic.

Gość złotousty
''zachcianki'' ja pierdole, ty to nazywasz zachciankami? ksiezniczka sie znalazla. to twoj obowiazek sprawiac przyjemnosc swemu partnerowi.tobie sie nie ma wydawac, ty masz byc posluszna.nie podoba sie? miejmy nadzieje ze zostaniesz wkrotce sama, damulko

kurde spoko. ja to mu zrobie nastepnym razem. ale chodzi mi czy to bedzie przyjemne dla niego. przewaznie facet po wytrysku nie ma ochoty zeby go tam dotykac, i tak troche mi glupio

nie, to całkiem normalne, widocznie ma większe potrzeby i chce dwa razy dojść podczas jednego pykanka. choć przeważnie kolejność jest odwrotna... troszkę to dziwne. chyba, że on bardzo lubi Twoje lodziki, i jest zawiedziony, ze tak krótko trwają (nie wiem, zakładam ze podczas loda szybko dochodzi) a marzy mu sie dluuugi i przyjemny lodzik. doszedł do wniosku ze będzie to możliwe jedynie po seksie, wtedy trudniej mu będzie dojść i lodzik potrwa dłużej :) hehe spryciarz :P powiedz mu, że jeśli on Ciebie zadowoli dwukrotnie to t jego tez, proste.

Gość złotousty
jesli chce to bedzie dla niego przyjemne. koniec kropka.

Gość złotousty
''powiedz mu, że jeśli on Ciebie zadowoli dwukrotnie to t jego tez, proste.'' haha na pewno

Gość do po seksie lodzik?
Mój facet nigdy nie chciał po seksie lodzika. Chociaż sama czasami robiłam:P

Gość do po seksie lodzik?
Nie bo niechcial kładł sie koło mnie i tak to wyglądało

Gość Miła w pomaranczy
tak wygladalo :) on pewnie tak samo dretwy jest jak ty...