Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość John Koboloski

O co chodzi z tym push up'em?

Polecane posty

Gość John Koboloski

Jak to działa w przypadku tego stanika bo ja nie wiem. Jak np jakaś dziewczyna ma większę sutki od piersi tzw zalążki to dla niej będzie dobry taki czy to po prostu dla kobiet które mają normalne piersi ale chcą je jeszcze jakąś podnieść. Moja koleżanka zdaje mi się chyba taki nosi bo niby ma średniej wielkości piersi ale nigdy nie nosi dekoltu nawet jak w lecie. Patrzyłem na allegro ale chyba taki stanik niczym się nie różni od zwykłego.

Gość John Koboloski
push up

Gość ojaaaa8jaaaaaaa
bo sam chce nosic i nie wie czy podziala dobrze dobrany push up nawet najmniejsze rodzyny tak podniesie , ze beda wygladac o niebo lepiej

Gość jaszębina
ma w miseczce takie miękkie wkładki bawełniane lub silikonowe, nadaje się dla tych, które biust posiadają i dla tych, które go nie mają - to wynalazek wart nagrody nobla !!!

Działa to tak, że push up gniecie biust od dołu, deformuje go, do tego przy za luźnym obwodzie spycha go pod pachy i POMNIEJSZA. Nie chodzi o to, że biust w źle dobranym push upie będzie mniejszy niż bez żadnego stanika, ale w dobrze dobranym lekko usztywnianym staniku biust może być większy niż w źle dobranym push upie, a ja jestem tego żywym przykładem :) Jak Twoja koleżanka nie nosi dekoltu, to może stanik jej po prostu odstaje i się tego wstydzi, a jak jest zasłonięta pod szyję, to bluzka to zakrywa. Ale to tylko wina źle dobranego rozmiaru.