Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutroczwartek

a ja...

Polecane posty

Gość jutroczwartek

Znowu nie wyjechałam do pracy za granicą. Jestem chyba ostatnim głąbem!!! Na dodatek dziś tak - dostałam do skrzynki ogłoszenie - PRAWIE IDEALNE, ale mam wpłacić 50 zł z góry czyli sie SPONIEWIERAĆ jak dla mnie. No a czy to jest OK? Bo wygląda mi to całkiem różowo, ale czy to jest to co ma być? A z kolei inne ogłoszenie jest - nie logujemy się przez net po czym przychodzi , że wypełnij formularz przez Net - biuro jest z Zielonej Góry. Kurde - boli mnie głowa. Idę spać. Znowu nie wyjechałam :( Mam już tej całej furnoty dosyć. Tak to jest ludzie jak nie wyjedziecie normalnie czyli po studiach 10 lat temu. Jak ja przeżyję czas pracy w polskich formach za granicą O ILE to nie wiem. Ale wiem, że 10 lat za póżno zrezygnowałam z państwa polskiego. I mam już dosyć. Jeszcze nie wyjechałam a już mam dosyć. Tu nie ma NICZEGO oprócz ceny. I jakiejś tam historii - kto ją rozumie ten jest w plusie. A propos PLUSA - też tu są . :(

Gość ojaaaa8jaaaaaaa
o czym ty mowisz??

Gość jutroczwartek
Pisze o swoim życiu - boli mnie głowa. Ciężko się czuję. Musze się chronić przed wilkami - idzie mi to ciężko, ale byle do przodu. Dziś znowu założyłam 2 siatki można rzec. Siatki na muchy. Kurde - mam wszystkiego dosyć. Sorry za literówki - idę spać - wszystko mnie boli. Głowa mi pęka. Boże ratuj mnie. czy ja w ogóle wyjadę W TYM ROKU? Jestem przerażona i ZDOŁOWANA ZUPEŁNIE :(

Gość jutroczwartek
A co jutro jest? Piątek? Piątek. Dziś mamy środę przecież...

Gość jutroczwartek
Środa? O to się rąbnęłam. Jestem już tak zmęczona, że wydawało mi się , że ani chybi czwartek jutro. środa. dobrze to czy źle? :( Kolejny dzień złudzeń...

Gość jutroczwartek
cieszcie się jak macie pracę niedaleko. Ja miałam wyejchać 5 lat temu. Już bym była dawno po obronie i w państwie x. Co bym tam robiła to nie wiem, ale studia by było skonczone, a tak? Jak ja wyglądam przez tę WALNIĘTĄ W TYŁEK chyba wieś. Jak ostatnia idiotka. :( A ten powiat? :( Boże - myślałam, że z siebie wyjdę i stanę obok. Tak mi to wsyzstko było potrzebne. Choć jakby miało być tak samo jak teraz czyli rok zasiłku zanim wyjadę i to o ile i na ile. No a obrona? Czy by była ? Już to widzę - złośliwość ludzi tu jest MAKABRYCZNA. Nigdy nie widziałam takiej przewrotności :(

Gość jutroczwartek
Powiem wam , że jak macie być rok na zasiłku 300 zeta z groszem na miesiąc to lepiej już idżcie do sądu. Wygracie to wygracie, przegracie to przegracie - coś się dzieje. A tak? Na miłość boską - raz na miesiąc jedziecie po 300 zł zasiłku bo jeździcie bez rąk i nóg na wózku inwalidzkim. Dosłownie. Bez rąk i nóg. Ostatnio widziałam taką dziewczynkę. To ja - dosłownie nie miałam rąk i nóg, że rok siedziałam na zasiłku :(

Gość majdalenaa
może rzeczywiście lepiej się połóż...

Gość jutroczwartek
też tak myślę. sama już nie wiedziałam co robić choc 2 grrudnia zeszłego roku to już na mur beton miałam spadać, a ja? Bałam sie, że zrobią ze mnie pijaka. ale teraz już nie zrobią. Tylko... gdzie tam 2 grudnia. Miałam jechać i sie nie bać. A sie tak bałam. Może słusznie? Dziś już nie wiem co o tym myśleć. Życie to podła sprawa :(

Gość jutroczwartek
Najpierw bałam sie NOCEK - nigdy nie pracowałam w nocy, wsytaszyłam się. Póżniej bałam się raz - telefon mi sie popsuł, dwa gdzie indziej - wpłacaj i tak dalej, coś tam takiego i że mam zbierać ogórki. No to niby mogłam jechać i telefon dosłać, ale sie przestraszyłam, że te ogórki sa na leżąco i że nie dam rady... no i walnęłam tym - 2 oferta to była (pierwsza nocki) , 3 przyszła 2 grudnia, ale bałam się Wigilii. 4 nie było do dziś. Co wy na to? :(

Gość jutroczwartek
Pożniej po 2 grudnia zaczęłyprzychodzić ofaerty z innego państwa i tak sie tym zaaferowałam słuchajcie, że rzuciłam 4 ofertę - bo w sumie miałam 4 ofertę, ale już byłam myślami w SWOIM MIESZKANIU. I wiecie co - do dziś go nie mam. NIC WIĘCEJ NIE CHCIAŁAM - zdechła robota i SWÓJ KĄCIK, jak kiedyś. I nic. No to dziś mam wszystko w zadku. Już nie mogę - za długo. A to państwo x - jeszcze gorzej niż te ogórki. Mówię wam - zycie to koszmar. Oszczędzajcie na swoje mieszkanie bo reszta to STRATA CZASU tu nie ma niczego, niczego. Tylko bezsens. I mieszkanie - jedyny sens całości :( KOSzMAR po prostu :(