Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksokdsfs

PYTANIE ////

Polecane posty

Gość ksokdsfs

Rozmawiam na gg z pewnym chlopakiem już ponad rok. On ma moje foty, ja jego. On bardzo nalega na spotkanie. Ale ja sie zwyczajnie wstydzę;p mam duże kompleksy.. Nie jest może najpiekniejszy, ale ujdzie Charakter ma super, świetnie mi sie z nim rozmawia. Mamy wspolne zainteresowania, sluchamy tej samej muzyki. Noo ale jest problem - na fotach wychodze DUŻO ŁADNIEJ niż w rzeczywistości i jestem noo niepodobna lekko mówiąc. Kiedy pokazuje swoje foty komuś obcemu odrazu mowi ze sliczna etc., a w realu jeszcze nikt tak do mnie nie powiedzial. Z resztą moje kolezanki również mówią ze na zdjęciach jestem jak inna osoba. Wiec dlatego chyba na to spotkanie sie nie zdecyduje. Pozniej on sie rozczaruje. Będzie 'po co jechalem tyle km;/ ' . Oczywiscie w gre wchodzi rowniez ewentualna przyjazn . Ale wole sie nie ośmieszać.. A Wy co radzicie??

Gość Głos z dupy
Nie piernicz, życie dało Ci szanse. Skorzystaj !

Gość pytanie numer 1
jak daleko od siebie mieszkacie?

Gość nie spotkasz się
nie będziesz wiedziała a później pół życia będziesz się zastanawiać czy nie trzeba było spróbować Podobno: Jest w życiu coś gorszego niż niepowodzenie... brak usiłowania.

rok gadacie przez internet i jeszcze sie nie widzieliscie, kobieto idz na calosc, raz sie zyje, najwyzej okaze sie, ze to nie to i bedziesz szukac szczescia gdzie indziej, a nie paplac przez gg kolejny rok i tracic szanse na cos prawdziwego

Boisz się rozczarowania, nie tylko tego że Ty mu się nie spodobasz ale też tego że On Ci nie podejdzie. To normalna reakcja a twą normalna reakcją jak w każdym podobnym przypadku jest zmierzenie się z "problemem" czyli spotkanie. Nie wiesz jak może być ale tego musisz się dowiedzieć nawet gdy oznaczać to będzie rozczarowanie czy ślepą uliczkę, przecież obecnego stanu zawieszenia ciągnąc w nieskończoność nie da się bo i to w końcu się rozpadnie ale w ten sposób że nigdy nie poznasz jak Twa... Wasza historia by się potoczyła. Zależy Wam obojgu na sobie, a to wymaga poświęcenia - takiego skoku w wodę, którą tak naprawdę znasz, i która Cię przecież nie zabije :) Do dzieła dziewczyno, czas jest zbyt cenny a uczucia też w końcu wysychają i blakną, czas im nadać nowych kolorów. :)