Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiakkk

BŁAGAM O POMOC

Polecane posty

Gość agusiakkk

Zwracam się z prośbą o oddanie bardzo cennych głosów na ogród mojej mamy która ciężko w nim pracuje a ktoś bardzo chce nieuczciwa konkurencja wygrac i oddaje głosy automatycznie z maszyny dzis ostatni dzien głosowania a ja potrzebuje wielu wielu głosów zeby uciec nieuczciwemy konkurentowi Bardzo was prosze o pomoc ta wygrana miała byc niespodzianka dla mojej mamy http://www.rytwiany.com.pl/index.php?infoid=8 nr. 9 Godzwon Wiesława

Gość martynka2608
muszę przyznać, że robi wrażenie. Głos oddany:)

Gość dopiewianka
Piekny ogród chyba zagłosowałam ,napisz jak to zrobic weszłam na ta strone ale tak do konca nie wiem jak zagłosowac na twoja mame aby cos zle nie zrobic i dac głos komus innemu

Gość forum kaffe zawsze pomoże
oddany :classic_cool:

Gość oddany
:) życze powodzenia

Gość agusiakkk
trzeba na samym dole stronki jest taka tabeleczka i kliknac na guziczek przy numerku 9 i odrobinkę niżej głosuj jezeli macie chęć pomóc mozecie wysłac to swoim znajomym aktywnym na nk będzie nas wiecej... to dla mnie tak strasznie ważne a wiem ze wymaga tak nie wiele wysiłku .. Cieszę się ze zechcieliscie mi pomóc Dziękuję Wam

no głosujcie, jak jakieś pierdoły to wszystkie debile się zlecą i pierdolą a jak coś fajnego to nie ma nikogo

Gość Dzidkaa
oddany, powodzenia :)

Gość proszę uprzejmie
a kiedy konkurs się kończy?

Gość proszę uprzejmie
aa.... dopiero przeczytałam że jutro... to już nie zrobimy chyba

Gość pepa0082
Oddany :) powodzenia

Gość proszę uprzejmie
... wiele

Gość agusiakkk
Pomagac należy zawsze ... tylko czasem "pomoc" wymaga mniejszego zaangazowania i nie mozna nazywac wtedy ludzi debilami :) a w sprawach ciezkich pomoc bedzie wymagała wiekszego wysiłku i nie kazdy musi mieć chęć go ofiarować ... tutaj sprawa jest prosta wystarczy klik i już ... dla mnie to bardzo istotna sprawa bo chcę zrobic mamie niespodzianke, poniewż lubię patrzec jak się uśmiecha i za jej cięzka pracę zyska szacunek ludzi a nie tylko pieknie kwitnące kwiaty

Gość 222222
zagłosowałam, a co? :p

Gość jestem i juz
a mnie sie podoba ogrod numer 2 i na niego zagłosuje:D

Gość odludkowa
moj glos tez masz, widze ze twoja mama wygrywa , ale nr 1 jest wg super

Gość jestem i juz
ale nie wiem o co ci chodzi z ta panika bo jak na razie to twoja mama ma najwiecej glosow ale czy uczciwie zebranych zebranina na kafeterii??? hmmmm...

Gość agusiakkk
Trzeba jak najwiecej głosów zebrac bo tamet Pan który mnie goni pojawił sie nagle wiec ma jakis program bo to niemozliwe by przez jedna noc zrobił 600 głosów wiec ja jako prowadząca tym razem musze uciekac duzymi podkokami przed baaaardzo nieuczciwa konkurencja.

Gość odludkowa
ja mam spore wątpliwości co do tej uczciwości .

nie zesrajta się z tą uczciwością, jak wam się coś nie podoba to po prostu nie głosujcie na ten ogród, tylko na ogród ktory wam się podoba a morały to zostawcie dla siebie

Oddany :D Ogród naprawdę robi wrażenie....a i widziałam że jednak trud się opłacił.Twoja mama ma ponad 45 % głosów,jak na razie najwięcej.Super.Trzymam mocno kciuki żeby się udało:)

Gość agusiakkk
ja tez trzymam kciuki . a z tą uczciwościa chodzi o to ze ja moze namawiam ludzi do głosowania i za to Przepraszam Was ze tak wam mącę w głowie . ale tamten Pan ma napisany program który sam automatycznie dodaje głosy i jestem tego pewna . poniewaz kiedys spotkałam sie juz z takim programem niestety hackerem nie jestem i napisac go nie potrafie nawet jakbym umiała to zrobiła bym to w akcie desperacji choć teraz jestem juz blisko hehe ale dziekuje wam za wsparcie i prosze o kolejne głosy a jesli ktoś z was chciałby o ogrodzie jakiś informacji czy nawet szczepek prosze pisac smiało :)

Gość oddalam glos
:) ale teraz to juz nie ma powodu do zmartwien bo Mama prowadzi:)

Gość agusiakk
tak ale ostatnio tzn jakies 2 dni temu ten oan miał 2 % o 22 kładłam sie spac sprawdzałam miałam 47% on 2% i rano wstaje patrze a tu on ma 29% a ja 37% w przerazającym tepie zbierał punkty wiec to nie mozliwe zeby usiadło mu 400 osób w nocy i zagłosowało wiec ma program i jesli go uruchomi dzisiaj przed 24 to mnie przegoni dlatego chce wyrobic jak najwiekszą przewagę gdyby wszystko odbywało sie zgodnie z prawem to teraz siedziałabym na dowrze i łapałabym ostatnie promienie słonca a nie siedziała na kompie hehe :)

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a co za wygraną dostaną uczestnicy konkursu? to jakis konkurs dla wygranej pienieznej czy jak?

Gość agusiakkk
nie zadna wygrana pieniezna ... raczej cos małego drobnego i niedrogiego moze jakis zestaw nawozów do kwiatów alko ewentualnie jakas podkaszarka do trawy podreczna albo jakies sekatorki .... w kazdym badź razie nie chodzi o nagrodę tylko o to by mama poczuła sie doceniona nie tylko przez pieknie kwitnace kwiatki które sie odwdzięczaja za ciezką pracę ale takze przez ludzi czyli was ... a co beda mieli za to głosujący.... satysfakcje ze mogli pomóc bez duzego wysiłku .... jeśli ktos bedzie chciał zwłaszcza kobiety jakies dziwne kwiaty bo mam ich parę moge przesłac nasionka bo szczepy to raczej poczty nie przezyją

Gość Dominika001
Zagłosowałam na ogród Twoją mamę. Ten ogród akurat nie jest najpiękniejszy, ale że prosiłaś to głos dostała Twoja mama:) a co mi tam

Gość agusiakkk
zgadzam sie z toba dominika. ja gdybym miała zagłosowac zgodnie z sumieniem tez wybrałabym inny ogród z jednego waznego wzgledu u mnie jest za duzo wszytskiego naraz no ale coz robie to dla mamy