Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani ka 2888

moj wieloletni partner ma problem z erekcja.. on ma 41 lat

Polecane posty

Gość pani ka 2888

prosze przeczytajcie.. i powiedzcie co mysliscie.. Jestesmy razem prawie 6 lat, mieszkamy razem prawie od poczatku znajomosci. Bardzo sie kochamy i jestesmy swietna para. spedzamy duzo czasu razem, czasami tez wychodziny oddzielnie na jeden wieczor (ja ide do kina z przyjaciolka na romantyczna komedie a on np. oglada mecz w domu albo idzie na drinka z kumplami) dogadujemy sie i rozumiemy. nasze zycie seksualne od samego poczatku bylo niesamowite. regularnie sie kochalismy i spelnialismy swoje fantazje.. ja mam szuflady wypelnione seksowna bielizna, dziewczecymi koszulkami, gorestami.. dbam o siebie i jestem atrakcyjna.. on zawsze mi powtarzal, ze mu sie podobam i go podniecam i ze jestem seksowna i pobudzam jego wyobraznie.. masaze erotyczne, romantyczne kapiele razem, sex po prysznicem i o roznych porach dnia, spontaniczny sex.. oboje spelniamy sie zawodowo, nie mamy dzieci i nie chcemy ich miec, podrozujemy i wiele razy mamy nieplanowane spontaniczne wycieczki za granice, romantyczne kolacje w nastorjowych restauracjach 2-3 razy w tygodniu, wychodzimy ze znajomymi na imprezy, poznajemy nowych ludzi, mamy piekny wspolny dom i wszystko czego dusza zapragnie ! ale on w ciagu ostatniego miesiaca stracil zainteresowanie sexem.. juz sama nie wiem co robic.. dodam, ze ja mam 28 lat a on 41 i oboje jestemy bardzo zdrowi (wegetarianizm:) ) jego wiek nigdy nie byl dla mnie problemem.( wyglada na jakies 35 lat) kocham go a on mnie ale sama nie wiem skad ten problem.......

Gość kinga_tralala
może ma jakieś problemy, np w pracy? coś może go martwi> pamiętaj że dużo zależy od nas samych, od naszej psychiki. jeśli coś go dręczy to potem w łóżku mogą być niemiłe niespodzianki. porozmawiaj z nim o tym.

Gość pani ka 2888
hej dzieki za odp.. rozmawialismy o tym, on ma swoja firme i jest jej dyrektorem, nie ma problemow w pracy, wiem o tym, zarabia duzo i kocha swoja prace.. wiec to nie to.. :(

Gość proszę uprzejmie
po co zakładasz ten sam tema dwa razy?!

Gość pani ka 2888
bo szukam pomocy i innych opinii!! :(

Gość tretretrete
chyba się chłopu wszystko przejadło.... czy on ma dzieci z poprzednich związków??

Gość tretretrete
a problem z erekcją a niechęć do seksu to 2 różne sprawy

Gość Leszek41
Mój penis był niedostateczny jak bym chciał a erekcja słaba wobec tego szukałem coś co by mi pomogło. Poradziłem sobie z pomocą tabletek IQman. Przywiózł mi je kolega ze Stanów. Działanie tych tabletek mnie aż zaskoczyło, siusiak jest większy a wzwód silny jak nigdy do tond :) aktualnie mogę robić to o wiele częściej, prędzej się regeneruje :)

Gość gość
Włóz mu szprychę od koła rowera gwarantuje że będzie stał .Będą same przyjemności