Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczennica jeszcze... ;-)

Boje sie isc do szkoly

Polecane posty

Mam chyba nerwicę, boje sie wychodzić z domu nawet!! a co dopiero do szkoły:(.. nowi ludzie, ci sami nauczyciele,którzy mnie nie lubią.rzygać mi sie chce jak pomysle o niej. + problemy z nauka. rodzice mi nie dadza na psychologa,w szkole nie chce bo wszyscy mają układy ,wszystko beda wiedziec, fałszywce i tyle.do innej sie nie przeniose. znacie jakies tanie leki bez recepty na mocny stres?

na pierdoły odpowiadacie wiec i tu odpowiedzcie:/.

Gość dfdsgvcr
ja ci nie pomoge bo bezczelna jestes

nie bezczelna, poprostu nie umiesz:)

Gość werftg
wejz sie do nauki to bedziesz wszystko umiec

Gość pour pour
Kup sobie tabletki z magnezem i łykaj regularnie, nawet więcej, niż jest podane na opakowaniu. Człowiek nie zdaje sobie sprawy, jak bardzo to jest ważne dla jego zdrowia psychicznego. Ja od lat zmagam się z obniżeniami nastroju, lękami itd. Psycholog nigdy mi nie pomógł, natomiast magnez owszem. Pierwsze efekty (jak gdyby wiatr w żaglach i motorek w tyłku:D ) poczułam po dwóch tygodniach. Z każdym dniem jest lepiej.

ale chodzi o to że przez nerwice nic mi nie wchodzi do głowy. moge sie uczyc 4 h z 2-3 tematów i nic...

dziekuje. :)

Gość fgsrysefd
umiałabym doradzic ale ze jestes chamska to ego nie zrobie:-)

bo się za bardzo przejmujesz tym co pomyślą inni i się nie skupiasz na nauce. olej innych, wrzuć na luz bo to twoje życie a nie ich

Gość to może do psyc
hloga gdzieś n nfz? nie wiem czy skierowanie potrzeba, ale jak pójdziesz do lekarza ogólnego to myślę, że ci coś poradi....a przynajmniej powinien:)z lekami razcej uważaj, bo sie mozesz przyzwyczaić za bardzo. Ale magnez to dobry pomysł.....z B6

sugar kane ;] na jakiej podstawie smiesz twierdzic ze jestem wredna? nie znasz mnie i nie masz prawa osadzac z gory. to tak jakbym powiedziala,że jestes pustą lafiryndą szykajaca sensacji na czyims watku,i po jednym poscie juz umiesz czlowieka ocenic, jak nikt...;)

Gość to może do psyc
co ona chamskiego napisała? dziwne:/

fgsrysefd Nie musisz:) łaski nie robisz. Tylko ****** sie nie umieja podpisac nawet.

np. "na pierdoły odpowiadacie wiec i tu odpowiedzcie:/". Mogę się mylić, ale to jest postawa typu "tylko moje problemy się liczą, a problemy innych to pierdoły". A co do niskiej inteligencji - to jest niezaprzeczalnie jedna z przyczyn trudność w nauce. A do lafiryndy to mi akurat daleko - to, że mnie tak określasz, świadczy o twoim chamstwie. Nie nauczyli cię dziecko rodzice kultury i szacunku do starszych?

No faktycznie magnez dobry pomysł z witaminą B ;) Można kupić w takim połączeniu w aptece nawet... Co do psychologów,w to żeby nie robi Ci złudzeń, powiem, że oni zazwyczaj niewiele pomagają... A i możesz sobie kupić jakieś krople na bazie roślinnej w aptece na uspokojenie - bez recepty dostaniesz.

Kto powiedzial ze innych sie nie liczą? Czesto tu jestem i pomagam innym ale sobie poprzegladaj watki gdzie najwiecej odpowiedzi jest w pytaniu " jestem ładna??" to chyba nie sa problemy,nie sadzisz? ;) i spojrz moze na swoją odpowiedź, bo ja oczywiscie chamska,a ty taki aniołek...:-o Gdybym nie miała nerwicy to bym miala z paskiem, wygrywała konkursy wojewodzkie itp, tylko ze tak bylo w podstawowce i gim a teraz sie wszystkim za bardzo stresuje bo mam powody i jak na 17 latke za duze obciazenia spadaja o ktorych nie mam zamiaru tu pisac. nie kazdy ma bajkowe zycie kochana ;]

kawakawa dziekuje:)

"to tak jakbym powiedziala,że jestes pustą lafiryndą" "A do lafiryndy to mi akurat daleko - to, że mnie tak określasz, świadczy o twoim chamstwie" czytanie ze zrozumieniem..... polecam ci wpisac w google "maca", poczytaj o tym,moze pomoze

być może autorka jest egoistką i tak zwaną księżniczką która robi wszystko byle by jej było jak najwygodniej

haha ty jak cos dojebiesz to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac..

a ta maca nie zła :) do tego ten magnez i moze jakos pomoze... dziekuje wszystkim :)

"Gdybym nie miała nerwicy to bym miala z paskiem, wygrywała konkursy wojewodzkie itp" nie chcę się z tobą kłócić, ale to, że w podstawówce czy gim. odnosiłaś sukcesy, nie świadczy o inteligencji. W liceum trzeba po porostu więcej myśleć, a nie mechanicznie wykonywać polecenia - i właśnie może z tym masz kłopot. Pomyśl, co jest twoim priorytetem - bycie lubianą czy nabywanie wiedzy. Jeżeli to drugie - skup się na tym, co cię obchodzą jakieś matołki z klasy czy nauczyciele, pamiętaj - uczysz się dla siebie i dla swojej przyszłości. I skończ się nad sobą użalać, weź się w garść - ludzie nie lubią, gdy ktoś się nad sobą rozczula. Twardym trzeba być :-D!

Gość uczennnnnnica
Persen, persen forte, melisa, hydroksizinum ale to na recepte. Wnioskuje, ze jestes w liceum i tak sie zastanawiam z czym ty nie mozesz wyrobic? Moja szkola jest 7 w ogolnopolskim rankingu szkol ponadgimnazjalnych, wiec poziom dosc wysoki i nauki fakt, duzo, ucze sie od 16 do 21 ale to nie jest powod do rozpaczy, a teraz 3 klasa i moze byc troche ciezej, ale nie ma co sie przejmowac. Mnie nauczyciele tez nie lubia, bo nie wygladam jak reszta kujonow ze szkoly, zwlaszcza z klasy, ale staram sie malo odzywac, zeby sprawy nie pogarszac i jakos przebrnelam juz przez 2 klasy, teraz tylko kilka miesiecy ;) A no i polecam jeszcze 'sesje' lek pomaga sie skupic nad ksiazka. PS nigdy nie korzystalam z tych lekow, a znam je bo siostra konczyla prawo i musiala niestety wspomagac sie wszystkimi. Pozdrawiam i nie zadzieraj nocha!:P