Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emillia12345

Brązowa wydzielina

Polecane posty

Gość Emillia12345

Dzień dobry . Zgłaszam się z takim problemem . Otóż 2 tyg temu uprawialam petting . Nie wiem czy to były dni płodne czy nie , ale w tym przypadku nie ma to znaczenia ( nie zaplodnil mnie palcem ) . Niedlugo powinnam dostac okres, a dzis rano pojawila mi sie brązowa wydzielina. Nie jest jej duzo i nie jest bardzo gęsta . Co to może byc ? mam sie martwic ?

Brązowa wydzielina to najprawdopodobniej początek okresu, czasem okres się zaczyna w ten sposób. Może być też niepokojąca jeśli utrzymuje się dłuższy czas, bo wtedy może świadczyć o jakiejś infekcji i trzeba by było poradzić się lekarza.

Gość Emillia12345
Nie no , mam ją pierwszy dzień . od dwóch dni bolały mnie piersi - jak przed okresem . a teraz pobolewa mnie jajnik . nie wiem czy ze strachu , czy z czego . Bylam nad morzem więc może tam moglam zlapac infekcje ( jezeli nie bedzie to okres, ale uwazam,ze w moim przypadku moze to byc okres ) ? Czy okres przyjdzie szybciej jezeli dzis bede uprawiac duzo sportu itd ?

Owszem, silniejszy wysiłek może przyspieszyć okres, tak samo ciepła kąpiel. Skoro już powinnaś dostać okres, to myślę, że te plamienia to taka mała zapowiedź i nie ma się czym przejmować. Może to zmiana klimatu skoro piszesz, że wyjechałaś nad morze.

Gość Emillia12345
No okres powinnam niedługo dostać to wiem na 100 % . Zmiana klimatu ? Owszem - najpierw pojechałam do Niemiec , z Niemiec nad morze i potem prosto znowu do Niemiec. Po czym po 2 tyg. wróciłam do Polski . Zaczynam sobie wkręcać , że to ciąża ! Że chłopak dotknął swojego penisa i dotknął mnie ! To chore co mówie, nawet sama w to nie wierze, ale dzis zrobie pre-test test ciazowy . Mimo to , sadze raczej ,ze to okres ...

W takim razie na pewno stąd te plamienia. W ciąży nie jesteś bez przesady, a test nic nie wykaże, dopiero jakiś czas po terminie miesiączki jak się będzie spóźniała, to możesz go zrobić, ale dostaniesz na pewno okres i skończy się na głupim strachu.

Gość Emillia12345
Hehe, tak też myślałam :* . Dzięki , że mnie uspokoiłaś . Co do pre-testu . Wykazuje juz 7 dniowa ciaze , wiec moge sprawdzic :) ! I tak wiem,ze w ciazy nie jestem, ale nie ma to jak " spac spokojnie " . Więc jeszcze raz dziękuję za pomoc , a teraz bede czekac wytrwale na okres :) .

Gość Emillia12345
Dzisiaj idę na miasto ze znajomymi, trochę spacerku mi się przyda . Wczoraj wypiłam drinka z rodziną , no i dwa dni temu wrociłam dopiro do Polski . Cholernie się boje ,ze to ciaza ... mimo ,ze to niemozliwe . Jestem dziewica, a palcem nikt mnie nie zaplodni ! Szajse :( !

Gość Emillia12345
Dziewczyny ! Uspokoilam sie, wstalam z lozka po wode, spojrzalam czy na podpasce cos jest ... pojawila się krew :* ! Dziękuje wam z calego serduszka :* !

No widzisz, mówiłam, że niedługo będzie po strachu:) To jeszcze nic, ja jak wyjeżdżałam, to zawsze ale to zawsze cykl mi się rozregulowywał i działy się jakieś komedie. Zawsze się tym strasznie denerwowałam. I zamiast cieszyć się z wyjazdów, stresowałam się. Raz jak wyjechałam za granicę, to okres mi się na 3 miesiące zatrzymał. Organizm zawsze rządzi się niestety swoimi prawami, a my biedne musimy się martwić.