Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chujztymwszystkim

Rzuciła mnie 2 tygodnie temu a ja wciąż mocno cierpie... nie potrafie sobie z

Polecane posty

Gość chujztymwszystkim

.. tym poradzić.. budzę się i pierwsza myśl to ona... praktycznie cały dzień o niej myślę nie potrafie sobię z tym poradzić rzuciła mnie kobieta w której się zakochałem jej powód? "to nie to..." "nie zakochałam się w tobie, wiec nie ma sensu tego ciągnąć" rany.. a było tak pieknie, kurwa ludzie.. ja cierpie

Gość niebieskooooka dziewczyna
masz zamiar sie do niej jeszcze odezwac?

Gość nefretete21
Jak dlugo byliscie ze soba?

Gość chujztymwszystkim
hm.. ona sie do mnie odzywa tak raz na 2 dni.. pogadać, ale tak czysto po koleżeńsku już.. mnie to zajebiscie boli, bo ja wciaz mam w głowie nasze przeciez jeszcze nie tak dawne rozmowy.. a teraz tak sucho-kolezensko!! KURWAAAAAAAAAAAAA

Ona jest bezczelna moze by Ci tak dala odetchnac?? nic dziwnego ze nie mozesz zapomniec skoro ona Ci nie pozwala, nie pozwol sobie!

Gość chujztymwszystkim
hm ale wiesz jak jest... ja widzac od niej wiadomosc, albo kiedy widze, ze dzowni to sie zajebiscie ciesze (zawsze ta glupia nadzieja jest ze cos do mnie czuje i ze moze da sie to naprawic...) a tak naprawde ona nie chce nic-ja to doskonale wiem, tylko tak sobie dzwoni pogadac-po kolezensku kurwa mac a najgorsze jest to ze czuje ze we mnie ten dołek wzrasta.. chyba czuje sie gorzej teraz niz np tydzine temu :O a generalnie juz z 3x plakalem sobie w samotnosci masakra, mowie wam masakra

to jest jakies zamkniete kolo. Ona jest skonczona egoistką, zero empatii, nie liczy sie z Twoimi uczuciami - zrywa z Toba i sobie dzwoni - nawet miesiac nie minal Skoro wiesz ze nic z tego nie bedzie a sie tylko meczysz to powiedz jej ze nie chcesz kolezenstwa ze wciaz cos do niej czujesz i Cie to meczy. Chroń siebie.

Gość Pupciaan
Wal ją stary.

Gość chujztymwszystkim
"wal ją stary..." łatwo się mówi ja ją wciąż kocham i jej bardzo pragnę mam taki plan że spróbuję za jakies hmm 2 tygodnie.. umówić się z nią(na coś więcej... ) jeśli mi odmówi.. to wtedy dam sobie z nią definitywnie spokój

Gość chujztymwszystkim
lat mam 22 ano widzisz.. wiem, że to nierealne ale czlowiek jak zakochany to głupi i tyle

Gość niebieskoooka dziewczyna
pomysl jakbys sie z tym czul gdyby naprawde do Ciebie wrocila...jak ten zwiazek by wygladal? w Tobie juz na zawsze pozostanie ta niepewnosc ze Ona kiedys rzucila Cie "bo to nie to"

Gość niebieskoooka dziewczyna
a poza tym to są 2 tygodnie, musialbys miec serce z kamienia i emocje ze stali zeby nagle przestac czuc co czules

Gość chujztymwszystkim
eh... gdybym mogl cofnac czas przynajmniej o 2 tygodnie, wtedy jeszcze byla moja.. byla w moich objeciach, i bylismy nad morzem <marzyciel>

idz z kumplem na wodke i przestan plakac po kątach. nie pierwsza i nie ostatnia

Gość chujztymwszystkim
od momenty kiedy mnie rzuciła wypiłem już hekto litry wódki i piwa... kurwa cierpie chcialbym ją teraz tak konkretnie wyruchac zakochalem sie w niej rowniez sexualnie, caly czas mysle o sexie z nia doslownie nie interesuje mnie zadna inna panna - wiec to nie jest kwestia tego, ze jestem napalony... chodzi mi tylko i wylacznie o nią gdybym mogl wybrac w tej chwili sex z nią a jaka kolwiek kobieta na swiecie (znana aktorka, modelka czy cos) to wybral bym z nią...

Sluchaj to moze jak ją juz konkretnie wyruchasz to Ci przejdzie -pomysl o tym, Ona tez seksikiem nie pogardzi pewnie:D

Gość chztw
jestes chory na oneitis. poszukaj w Google jak sie z tego wychodzi.

Gość chujztymwszystkim
jesli dojdzie do takiego spotkania, to zrucham ją za wszystkie czasy.. tak zeby mnie mój mały bolał (w sumie czesto tak bywalo :PPP ) tylko juz boje sie tego hmm lekkiego rozczarowania, nie wiem jak to nazwac... kiedy mi powie, ze nie chce sie spotkać

no to przyjmij ze to juz jest koniec i spotkaj sie by zaspokoic siebie choc fizycznie, be a man

Gość chztw
Bieda polega na tym ze jesli cie rzucila to raczej juz jej nie "zruchasz". A sądząc po podejsciu do tematu - chyba mądrze zrobila.