Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wisnia2010

czy odczuwacie lęk przed końcem świata?

Polecane posty

ostatnio w telewizji w kinach non stop są filmy o koncu świata, a za oknem pogoda szaleje jak nigdy, na forach internetowych ludzie wklejaja jakies przepowiednie. co o tym sądzicie? ja sie troche boje, mam lęki z tego powoidu, nie chce mi sie juz zyc

Gość Stefan z okolic..........
nie

Eee... nie przesadzajmy :) spróbuj żyć zasadą - co będzie to będzie. Uwierz, byla już niejedna przepowiednia i jakoś żadna się nie sprawdziła. Nie ma powodów do obaw!

Tak, przyznaję, ze mimo iż u niektórych ludzi, którzy o tym wiedzą, wzbudzam uśmiech politowania, to niestety tak mam... boję się końca, śmierci i tego, co później. Jednak wiem, że ten strach ma swoje źródło w tym, że większość z nas boi się wszystkiego, co nieznane, niezrozumiałe... jeszcze żeby mieć pewność, że umrzesz, czy też ten sławetny koniec świata spędzisz z najbliższą ci osobą... chyba byłoby raźniej:)

gdyby mieć taka tabletke dzieki której w razie czego można szybko i bezboleśnie umrzeć to było by lepiej i lżej na duszy

Gość Bardzo ciekawe to jest
co na to pan Krzysztof Jackowski ?

Takich przepowiedni było mnóstwo i nie spełniły się do tej pory. Wolę nie zaprzątać sobie głowy przepowiednią o 2012 - mogę się założyć, że się nie spełni. To, że się klimat zmienia jest wynikiem przebiegunowania Ziemi - następuje to bardzo powoli co ileś tam lat i skutkami ubocznymi są właśnie anomalie pogodowe, zmiany klimatu. A co do filmów... To jest czysty zysk. Robią takie filmy, bo ludzie chcą to oglądać, a skoro ludzie chcą to oglądać to znaczy, że można na tym zarobić - prosty rachunek.

Gość ktossssssssssss20
Po co się bać jak zginiemy to wszyscy widocznie tak miało być, a choćby ktoś przeżył to ja niechciałabym żyć w zaginionej ziemi gdzie niema już nic tylko pustka, trzeba żyć chwila. W przepowiednie to jest tak wierz albo nie, ale ta o przebiegunowaniu ziemi to prawda. JEST ZBYT REALNA. Po pierwsze wiele poważnych ludzi ją przepowiedziało. Majowie, ludzie faraona którzy tak wiele odkryli co do dzisiaj nieda sie wytłumaczyc a czy to nie oni przepowiedzili i obliczyli kiedy ma być 1 przebiegunowanie i było mieli racje wieć dlaczego niewierzyc im kiedy podali date drugiej takiej sytuacji. Trzeba troche pomyśleć czemu teraz sie dzieja takie żeczy z klimatem z elektrycznościa ze słońcem poczytajcie troche samo za siebie wszystko mówi Nasa w ameryce zataja milczy poczytajcie wywiady. Ameryka buduje podziemne miasta żeby się uchronić powstają akri, a LUDZI NIEBĘDA STRASZYĆ ByŁ by chaos wiec kto wie to wie a takto powstaje kwestia wiary

Gość ktossssssssssss20
No chyba ze uda sie uruchomic system ochrony ziemi w egipcie w piramidzie tylko czy działa i czy sie uda i czy odnają to co potrzebne w zakopaliskach do uruchomienia cudu który stworzyli faraonowie WYKOPALISKA TRWAJĄ JUŻ PARE LAT

Gość ktossssssssssss20
ktos dał temat to odpowiedziałam niedomnie to pytanie;p

Gość futeral
Sieee koniec swiata to juz dawno byl :]zobaczcie na ten syf zdrada kradzieze klamstwa w naszych czasach to jzu standard