Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAcxiej

Historia mojego życia, mała ochota na seks... duzo mastrubacji

Polecane posty

Gość MAcxiej

Mam 22 lata. Od 12 roku życia masturbuje się praktycznie codziennie. W wieku ok. 19 lat uprawiałem seks z pierwszą Dziewczyną.. Gruba i bardzo brzydka. Robilismy to w prezerwatywie. To było tak na raz, tylko na seks, bo potem ona kogos poznała szybko. Potem po kilku miesiącach poznałem Dziewczynę z ktora bylem w stalym zwiazku. Była to Kobieta której wystarczało kilka minut, dochodziła, a potem kazała mi iść do domu... ( Z pierwszą i drugą miałem kłpoty z erekcją) Po niej było 2 lata przerwy od seksu i w ogole od wszystkich związków. Ogolnie to codzienna masturbacja calkowiecie mnie zaspokajała. Nie myslalem wcale o seksie. Następnie poznałem Dziewczynę, ktora zupełnie mi sie nie podobała... O dziwo nie miałem problemów z erekcją, ale nie miałem za to ochoty na seks z nia. Potem po pół roku poznałem Dziewczyne, ktora.. była nawet dośc ładna, ale niewyraźnie mówiła i nie byla zbyt inteligentna.... No i teraz jestem znowu pol roku sam. Zastanawiam sie czy moje male potrzeby seksualne i klopoty z erekcja sa spowodowane masturbacja ?? Od 10 lat nigdy nie zrobiłem sobie żadnej przewy waleniu ręką..

Gość kuba.misiaczek1984
Ja bym zmienił podejście do kobiet .

Gość MAcxiej
Co masz na myśli ?