Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....MELANIAAA.....

KIEDY ZROBIC KOLEJNY TEST ????

Polecane posty

Gość ....MELANIAAA.....

W pon byl termin @ dzis jest sr i jeszcze jej nie ma... robilam test 2 dni przed @ (bo nie moglam wytrzymac) wynik - negatywny, koljny zrobilam w dniu spodziewanej @ czyli w pn wynik - negatywny... teraz jest 2 dni opoznienia i nie wiem kiedy zrobic... ciaza jest mozliwa, gdyz stosunek byl w dni plodne do konca... Brzuch zawsze bolal mnie tydzien przed @ a 2 dni przed to juz tak masakrycznie bolal ze tabletki szly w ruch , teraz zaczal pobolewac dzien przed @ i tak pobolewa czasami ale bardzo lekko...piersi mam bardzo obolale (ale to zawsze przed@ )

Gość anita2222
Czy oczekujesz ciaze?? i czy regularne masz cykle jesli tak to test powninien byc wiarygodny w dniu spodziewnej @ odczekaj 2 dni i powtorz test gdyz wtedy wzrasta hcg jesli doszlo do zaplodnienia stezenie powinno byc juz duze. Gdy nadal nie bedzie@ a negatywny test wizyta u gina..

Gość sdcsaojmkom
Mnie okropnie bolaly piersi w tygodniu spodziewanej @, tez zrobilam dwa testy oba negatywne.... a teraz moja corcia spi w lozeczku:) Racze zrobic badanie krwi tylko to daje 100% pewnosci. testy zawodza

A mnie od początku, aż do dziś (35tc) nie bolały piersi. Ja miałam zamiast okresu mnóstwo białego wodnistego śluzu, a test zrobiłam 5 dni po terminie @ i były od razu 2 wyraźne kreski. Może poczekaj do jutra i zrób z porannego moczu.