maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 25, 2010 http://www.carpages.co.uk/citroen/citroen-c1-part-2-04-06-05.asp widziałam peugeoty z podobnym tyłem, też w innym kolorze niż reszta samochodu ale nie wiem jaki model Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pani bum bum 0 Napisano Sierpień 25, 2010 107 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 25, 2010 ano dzięki:) a jak myślisz, który lepszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pani bum bum 0 Napisano Sierpień 25, 2010 mnie sie zaden nie podoba, nie lubie malych aut, wiec Ci raczej nie doradze :) to sa francuskie samochody i one szybko sie beda "starzec" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Sierpień 25, 2010 mi też się duże podobają, ale na początek lepiej mniejsze ale nie wiem jakie byłoby najlepsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach