Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda(ż)

co myślicie o takich wierszykach na zaproszeniu???

Polecane posty

Gość sonda(ż)

Chodzi mi o wierszyki w których PM piszą o tym że wolą kasę zamiast prezentów. Niedawno zostaliśmy zaproszeni na dwa wesela. Na jednym zaproszeniu był wierszyk że chcą pieniądze do koperty na na innym że pieniądze a zamiast kwiatów książki. Nie przesada to już Waszym zdaniem?

mi sie wydaje, że prezentów nie powinno się sobie wybierać samemu, no ale

Gość veroni8884
no ja również wstydziłabym się dać takie coś na zaproszeniu

ale chodzi ci o sam wierszyk czy to ze ktoś pisze ze woli cos tam od kwiatków? ja i moi kumple jako jedyni poslzismy na slub kumpla z kwiatkami a wszyscy mieli zarcie dla kotów. zapraszał nas osobiscie i zapomniał o tym wspomniec a zaproszen do łap nei dostaliśmy bo sie zalały jak mu rura w mieszkaniu pekła. osobiście uważam ze lepiej ze biedne koty dostaja żarcie niż młodzi bezużyteczne kwiaty

Gość nieeleganckie bo w ogóle
nie wypada się nigdy dopominac o JAKIEKOLWIEK prezenty. A jeszcze wymyslac na ten temat wierszyki ! Zdecydowanie brak klasy.

Gość bele de jour
nigdy bym czegoś takiego nie umieściła na zaproszeniu. Moja koleżanka połowe zaproszenia "udekorowała" w te wiersze. Pieniążki, kupony totolotka i inne takie. Wyglądało żenująco.

Gość nieeleganckie bo w ogóle
oczywiscie dawanie zarcia dla kotów zamiast kwiatów jest ok, tez jestem za, ale to mozna powiedzic dyskretnie najblizszym, liczac ze oni to rozpowszechnią, nie domagac cie na pismie.

Gość sonda(ż)
chodzi mi o sam fakt takich słów na zaproszeniu, dla mnie to jakby "upominanie się" o prezent