Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaBezKasy

Wakacje z dzieckiem gdzie ???

Polecane posty

Gość MamaBezKasy

mam pytanie,jestem samotna matka,syn 10 lat,obiecalam mu ze zabiore go w tym roku na wakacje za granice ,udalo mi sie odlozyc 1500zl chcialybm leciec okolo 1wrzesnia (wiem ze to poczatek roku szkolnego ale chyba nic sie nie stanie,pozatym wczesniej nie mialam pieniedzy) czy orientujecie ssie czy taka kwota wystarczy na tydzien na jakies last minut i gdzie mogla bym z nim poleciec??

Gość MamaBezKasy
bardzo prosze o rady, w sumie jeszcze nie bylam z nim na takich typowych wakacjach,zawsze brak pieniedzy byl przeszkoda ,1500zl to nie duzo ale dla mnie to olbrzymia suma.....

Gość myśle.........
że za mało...

Gość MamaBezKasy
a oferty last minut?? ile mniej wiecj jest mi potrzbne pieniazkow zeby go gdzies zabrac?? chociaz na 5 dni :(

Gość MamaBezKasy
hmmm moge wziasc debet ,musze z nim jechac,bardzo mu na tym zalezy tymbardziej ze pewnie wszytkie dzieci gdzie byly a on nawet u dziadow na wsi nie byl :( zalozmy ze mam te 2 tys i co dalej

Gość MamaBezKasy
w ubieglym tyg bylam w biurze podrozy zapytalam o tanie wycieszki z dzieckiem powiedzialam ze nie wiem gdzie chcemy jechac tylko zeby bylo cieplko a pani dala mi prospekt i powiedziala ze jak juz bede wiedziala gdzie chce jechac to mam przyjsc bo ona nie ma teraz czasu :/

Gość tanio wyjdzie tu
http://www.tropical-islands.de/pl/goscie.html może to nie super zagraniczna wycieczka, ale jak masz niewiele kasy, to dla dzieci wielka frajda sama mam 9 letniego syna, co prawda tam jeszcze nie byliśmy ale np w Tatralandii na Słowacji miał chyba większą frajdę niż na docelowych wczasach w Czarnogórze - która notabene też wychodzi tanio - mieliśmy apartament z basenem po 8 euro od osoby, najdroższy był dojazd, bo to 1500km, za to na miejscu jest taniej niż w Polsce.

Gość MamaBezKasy
dziekuje :) tylko ja bym chciala taka zorganizowana wycieczke z dojazdem,nie mam auta a na znajomych to wiecie jak mozna liczyc ......

Gość njhnbhgbhvgcv
zabierz go do egiptu

Gość MamaBezKasy
chetnie ,ale chyba 1500zl nie wystarczy ....:(

Co masz do znajomych? Nikt nie będzie Cię wiózł Bóg jeden wie gdzie :) może odłóż więcej pieniędzy i polecicie gdzieś w październiku/listopadzie?

Gość tanio wyjdzie tu
to szukaj jakiegoś wyjazdu z biura do tych miejsc, ja jeszcze mogę polecić Majorkę - wiem że tam są tanie połączenia lotnicze - bo znajomy lata regularnie z Krakowa po 34 euro, na miejscu masz noclegi od 20 euro za dziecko masz zniżkę często, jedzenie w cenach zbliżonych jak w Polsce więc na 5 dni by ci wystarczyło te 1500zł które masz. Tylko szczerze- dla mojego syna znacznie większą atrakcja była ta Tatralandia, niż pobyt na Majorce - bo tam co? tylko plaża, na imprezy jest za mały, jakaś wycieczka jachtem była super, ale to był jeden raz i już.

Gość MamaBezKasy
nie moge ,musze pracowac ,urlop dostalam teraz,jesli go nie wezme zapomniec o wolnym

szkoda, że nie pomyślałaś nad jakimś obozem dla malucha... u mnie młoda z ok-tours do Dąbek pojechała, a ja w tym czasie wybyłam w dzicz bieszczadzką. no, ale co kto lubi - wypady we wrześniu nie są złym pomysłem, po sezonie ciut taniej, a i ludzi nieco mniej :)

Gość MamaBezKasy
myslalam,ale nie mialam pieniedzy :(

Gość junona555
Moim zdaniem równie dobrze można się bawić w Polsce. Są takie miejsca jak Primavera Spa w Jastrzębiej Górze, które zapewniają wiele atrakcji dzieciom nie zapominając również o rodzicach. Moim zdaniem lepiej jest jechać w takie miejsce niż w niesprawdzone odległe miejsca i to z dzieckiem.