Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labofarm

Jak zdjąć tipsy?

Polecane posty

Gość labofarm

Witam Panie:) Doradźcie- jak zdjąc tipsy? Robiłam na wesele, ale teraz chciałabym je zdjąć. Czym to robia w gabinecie kosmetycznym?

Gość labofarm
właśnie przeczytałam wątek- jak zdjąc akrylowe paznokcie:) Czy tez aceton, sreberko? Bo jakos odrewania/piłowania nie wyobrażam sobie:O

Gość czeska2221
odrywania nie powinno sie wyobrazac tym bardziej przeprowadzac:] ale pilowanie jak najbardziej. jesli mamy zelowe paznokcie to innej rady nie ma i trzeba pilowac:] akryl mozna pilowac i potraktowac acetonem

piłować chociaż nie będzie to zbyt przyjemne dla pazurków. ja tak musiałam ściągać 3 dni po zrobieniu żelowych bo miałam mały wypadek i pękną mi mój własny paznokieć a żel w ogóle i bolało jak cholera. Mimo, że mam o tym pojęcie to jednak piłowanie nadwyrężyło moją płytkę po tak krótkim czasie (nic nie przepiłowałam) więc może lepiej poczekać aż zrobi się odrost i dopiero piłować.

Gość czeska2221
eee....a co ci da odrost?

Gość zebami podwantowac i odejda
ja sie nigdy nie bawie z pilowaniem

Gość czeska2221
ja nie polecam....robilam tak nie raz dopoki nie oderwalam sobie zelu z paznokciem i mialam pergamin a nie paznokiec....

Gość kosmetyczzka
Jestem kosmetyczką i nie polecam odrywania zębami. Jeśli chcecie samemu zdjąć to tylko pilować (jesli to są żele), akryl można moczyć w acetonie i sam odejdzie. Zalecam wybrać sie do gabinetu kosmetycznego, ja zdejmuję frezarką, mniej szkodzi niż pilnik. :)